Pui cu cartofi la cuptor

de nadea68 in Pui, 20 Feb 2014 | 3129 vizualizari

 

O reteta simpla si gustoasa... :)

 

INGREDIENTE

  • 1 pui 
  • 800 g cartofi 
  • 2 morcovi
  • 1 zucchina
  • 1 ceapa
  • usturoi
  • rozmarin
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
  • patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu cartofi la cuptor:

Preparam puiul:il taiem in doua si-l spalam bine. Curatam cartofii,morcovul si zucchina.Spalam si taiem bucati mai mari.Curatam ceapa si usturoiul.Taiem marunt .

Luam o tava ,punem ulei si asezam puiul in mijloc si legumele pe alaturi.Adaugam si ceapa cu usturoiul. Potrivim de sare ,piper si presaram rozmarin.

Mai varsam deasupra puiului si legumelor ulei. Acoperim tava cu foaie de aluminiu si bagam la cuptor 50 minute la 220°. dupa timpul de 50 minute,descoperim tava si mai lasam la cuptor cam 30 minute,sa se rumeneasca .

Cand e gata se portioneaza,se adauga patrunjel si se serveste cald .Pofta buna!!!

p.s. noi l-am servit cu castraveciori murati :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

nadea68 1

21.02.2014, 19:35

multuesc pentru aprecieri

nilgun 1

22.02.2014, 15:35

deliciu

nadea68 1

22.02.2014, 18:59

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui la cuptor invelit in aluat