Pui cu cartofi si sos bechamel

de Miha in Pui, 3 Mai 2010 | 16742 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 4-5 cartofi medii
  • 1 rosie
  • sare si piper
  • boia de ardei
  • Pentru sosul Bechamel:
  • 50 g unt
  • 1 lingura faina
  • 300 ml lapte
  • 50 g cascaval
  • 100 g smantana
  • sare si piepr
  • nucsoara
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu cartofi si sos bechamel:

Sosul Bechamel:

Untul il punem la topit,apoi adaugam faina si amestecam continuu,sa nu faca cocoloase. Turnam laptele rece, cate putin si amestecam pana incepe sa se ingroase. Adaugam cascavalul ras si smantana. Condimentam dupa gust cu sare, piper si nucsoara.

Pieptul de pui il taiem fasii inguste, condimentam dupa gust cu sare, piper si boia de ardei. Cartofii curatati de coaja ii taiem felii pe lungime, la fel si rosia.

Intr-un vas termorezistent uns cu unt punem ca prim strat fasiile de piept de pui, acoperim cu cartofii asezati sub forma de tigla :) si cu feliile de rosii. Condimentam cu sare si piper.

Acoperim totul cu sosul Bechamel si dam la cuptor la foc mediu pana se rumeneste.

Se serveste cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu cartofi si sos bechamel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Miha 1

05.05.2010, 23:05

Mariana, imi pare rau. Ai grija de tine si de ficatelul tau.

ralu_ca 1

04.02.2013, 14:30

nu doar ca arata foarte bine, dar cred ca e si foare gustoasa. Am sa fac si eu!

Miha 1

04.02.2013, 16:24

multumesc

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pui la cuptor cu mazare, ceapa verde si cartofi noi