Pui cu ceapă verde în sos de bere la cuptor

de ionix in Pui, 15 Dec 2010 | 3654 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe
  • o legatură cu ceapă verde
  • o lingură cu sos worcestershire
  • o cană cu bere
  • sare, piper
  • puţin busuioc uscat
  • 3 căţei de usturoi
  • o lingură cu ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu ceapă verde în sos de bere la cuptor:

Se unge vasul de yena cu ulei.

Legumele se pregătesc astfel: ceapa verde se taie în bucăţi de 2-3 cm iar usturoiul feliuţe.

Se pun legumele în vas iar peste ele punem pulpele de pui, spălate bine şi tăiate în două.

Berea se amestecă cu sosul worcestershire, presărăm cu sare şi piper, presărăm cu busuioc.

Vasul se dă la foc mediu şi se lasă până se rumnesc pulpele. Circa o oră.

Eu i-am servit cu nişte cartofi fierţi, mămăligă şi mujdei.

Poftă bună!

TIPS-URI

1

ceapa verde se taie mai mare pentru a nu se face piure :D

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu ceapă verde în sos de bere la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pui aromat la cuptor cu cimbru si busuioc