Pui cu ceapă verde în sos de bere la cuptor

de ionix in Pui, 15 Dec 2010 | 1528 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe
  • o legatură cu ceapă verde
  • o lingură cu sos worcestershire
  • o cană cu bere
  • sare, piper
  • puţin busuioc uscat
  • 3 căţei de usturoi
  • o lingură cu ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu ceapă verde în sos de bere la cuptor:

Se unge vasul de yena cu ulei.


Legumele se pregătesc astfel: ceapa verde se taie în bucăţi de 2-3 cm iar usturoiul feliuţe.


Se pun legumele în vas iar peste ele punem pulpele de pui, spălate bine şi tăiate în două.


Berea se amestecă cu sosul worcestershire, presărăm cu sare şi piper, presărăm cu busuioc.


Vasul se dă la foc mediu şi se lasă până se rumnesc pulpele. Circa o oră.


Eu i-am servit cu nişte cartofi fierţi, mămăligă şi mujdei.


Poftă bună!

 

TIPS-URI

1

ceapa verde se taie mai mare pentru a nu se face piure :D

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu ceapă verde în sos de bere la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

divainbucatarie 1

15.12.2010, 23:36

giuliana 1

16.12.2010, 08:57

MotanLaOale 1

16.12.2010, 11:51

interesanta, arata bine si e superbuna .........cu bere....

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Fripturica de pui cu sos aromat