Pui cu cimbru si tarhon

de marcela1979 in Pui, 6 Iun 2014 | 676 vizualizari

 

o reteta din cartea lui Dukan

 

INGREDIENTE

  • 1 pui grill
  • 2 catei de usturoi
  • 1 steluta anason
  • 1 lamaie
  • 1 fir de tarhon verde
  • un manunchi de cimbru verde
  • sare,piper
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu cimbru si tarhon:

Puiul se spala si se lasa sa se scurga.Se da cu sare si piper.Usturoiul se curata si se pune in interiorul puiului.Lamaia se curata de coaja si se pune coaja in interior si la incheieturile puiului.Se spala cimbrul si tarhonul si se pune pe pui.Intr-o punga de cuptor se baga puiul se pune si steluta de anason si se pune punga legata in tava.Punga se inteapa ca sa iasa aburul.Se da la cuptor circa 1 ora si jumatate sa se faca puiul,apoi se scoate tava si se rupe punga si se mai da la cuptor 10 min sa se rumeneasca.Inainte de servire se da la o parte coaja de lamaie si frunzele de cimbru si tarhon.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu cimbru si tarhon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

papabundetot 1

06.06.2014, 09:23

yumyyy

anca_rm 1

06.06.2014, 09:45

foarte bunnnnnnnnnnnnn

MotanLaOale 1

06.06.2014, 15:37

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pui Caprese