Pui cu ciuperci in sos cremos

de madi_marin in Pui, 30 Apr 2019 | 6740 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpă de pui
  • 1/2 de piept mare de pui
  • 1 conservă de ciuperci
  • 200 ml smântână de gătit
  • 100 ml lapte
  • 2 linguri parmezan ras fin
  • 1 fir de ceapă verde
  • 1 fir de usturoi verde
  • sare
  • piper
  • cimbru uscat
  • oregano uscat
  • boia dulce
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu ciuperci in sos cremos:

Carnea se porţionează şi se condimentează cu sare, piper, cimbru, oregano şi boia.

Bucăţile se pun la prăjit la foc mic şi se întorc pe toate părţile până sunt bine pătrunse.

Separat se călesc ceapa şi usturoiul verde tocate mărunt.

Se adaugă smântâna de gătit, lapele,  ciupercile şi parmezanul , sare şi piper după gust şi se lasă câteva minute la foc mic.

Când carnea este gata, se pune în sosul de ciuperci.

Se serveste preparatul cald.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu ciuperci in sos cremos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ostropel de pui