Pui cu ciuperci, mandarine si ghimbir

de Panacris in Pui, 25 Noi 2012 | 1907 vizualizari

 

Ceva inedit si gustos ptr familia mea!

 

INGREDIENTE

  • piept de pui 2 bucati medii,
  • ciuperci champignon 1 cutie mica,
  • compot de mandarine 1 cutie mica,
  • seminte de floarea soarelui crude 3 lingurite,
  • seminte de in 1 lingurita,
  • sos de soia 1 lingura,
  • sare aromata cu usturoi,
  • supa de carne, sau legume 250 ml
  • ghimbir uscat 1 lingurita,
  • piper proaspat macinat,
  • unt 3 linguri.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu ciuperci, mandarine si ghimbir:

Pieptul de pui se taie fasii. Se pune la incins untul si calim fasiile de piept de pui pana se albesc. Adaugam peste carne, ciupercile scurse de zeama din conserva, semintele de floarea soarelui si in. Se asezoneaza de sare, piper si ghimbir, lasandu-se sa se rumeneasca putin. Se adauga mandarinele cu zeama de la compot, sosul de soia si 250 ml supa de carne sau legume. Se lasa sa fiarba pana scade zeama mai mult de jumatate. Se serveste fierbinte cu garnitura de orez.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu ciuperci, mandarine si ghimbir" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

MIUTA 1

25.11.2012, 21:58

Un deliciu

mirela0911 1

25.11.2012, 22:08

Ce bun trebuie sa fie!

alba_zori 1

26.11.2012, 17:37

ce bine ai decorat,foarte frumos aranjament intr-adevar,si foarte bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Musaca de cartofi cu carne de pui