Pui cu fasole verde si usturoi

de adasev12 in Mancaruri cu carne, 26 Feb 2011 | 7968 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg fasole verde cruda
  • 4 pulpite de pui
  • 1 ceapa
  • 1 ardei
  • 2lg smantana acra
  • 2 catei de usturoi
  • sare , piper, marar verde, patrunjel verde

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu fasole verde si usturoi:

mai intai se  alege fasolea si se curata bine apoi se opareste cu apa clocotita...se lasa cateva minute asa.

separat intr-o cratita se taie ceapa si ardeiul si se calesc putin in 2-3 lg de ulei de masline, apoi se adauga carnita si se lasa sa se mai inabuse vreo 5 minute...

se scoate fasolea cu o paleta din apa si se trece peste carnita, se completeaza cu apa cat sa treaca peste tot( apa in care a fost oparita fasolea)...se potriveste de sare, se adauga o frunza de dafin  si se da la fiert.

spre final se adauga si putin piper, se zdrobeste usturoiul si se pune si el peste fasole, se adauga si putin marar verde si se mai lasa sa dea cateva clocote, sa ia gust de usturoi.

se face o maia dintr-o lg-ita de amidon si 2 lg de smantana acra groasa si se pune peste fasole.

se da un clocot si se opreste focul.

se presara si patrunjel verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu fasole verde si usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Miel marinat cu ceapa si usturoi la cuptor