Pui cu garnitura de morcov

de Sabina in Pui, 13 Mai 2009 | 6256 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe pui intregi
  • 2 aripioare de pui
  • 5-6 morcovi
  • ulei de masline
  • sare, piper
  • paprika iute
  • cimbru
  • rozmarin proaspat
  • patrunjel
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu garnitura de morcov:

Intr-un castron punem carnea de pui, adaugam 2-3 linguri de ulei de masline, condimentam (sare, piper, paprika, cimbru, rozmarin). Combinam bine bine carnita cu aceste condimente si lasam deoparte cateva minute. Intr-un vas punem carnita condimentata, adaugam o cescuta mica de apa si dam la cuptor.

Spalam, curatam morcovii, ii taiem si ii punem la fiert aproximativ 20 de minute. Cand sunt gata ii adaugam in vasul din cuptor printre bucatile de carnita. Mai lasam vreo 20 de minute si e gata. Servim cu patrunjel presarat din belsug. Aceasta garnitura este potrivita pentru cei carora le plac morcoveii. Pot fi chiar combinati si cu cartofi, brocoli, etc (depinde de gusturi)!

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu garnitura de morcov" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Sabina 1

14.05.2009, 09:48

Ce de argumente aveti voi.
Sa mi le trimiteti si mie, ca o sa mi vina si mie vremea sa duc munca de lamurire

adry88 1

20.05.2011, 12:54

gaby_gabytza 1

16.09.2011, 18:51

ce apetisant

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pernite de pui crocante