pui cu garnitura de sparanghel si morcov

de Adinuta in Pui, 28 Oct 2009 | 6296 vizualizari

 

O reteta usor de realizat si destul de aspectuasa, zic eu. Sper sa va placa!

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui dezosate
  • sparanghel din borcan
  • ulei de orez
  • un morcov
  • branza mozzarella rasa
  • smantana (in functie de cat sos vreti sa obtineti)
  • cimbru
  • ierburi de provence
  • o lingurita de faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA pui cu garnitura de sparanghel si morcov:

Pasul 1: Pulpele se pun la marinat cu ulei, ierburi de provence si sare. Morcovul se pune la fiert cu un pic de sare. Cand se inmoaie un pic (il incercam cu furculita), il scoatem si il lasam la racit.


Pasul 2: Puiul cu tot cu ulei se prajeste pe ambele parti, de preferinta intr-o tigaie de teflon (pentru a necesita putin ulei). Apoi se scoate si se pune pe un servet mare de hartie pentru a absorbi grasimea. In uleiul ramas se pune o lingurita de faina. Cand incepe sa se aureasca, se adauga smantana, se amesteca bine, un pic de sare, branza si la final putin cimbru.


Pasul 3: Morcovul se taie bastonase. Pe o farfurie se aseaza o bucata sau doua de carne. Langa ea sosul de smantana. Peste sos se pun felii de morcov si sparanghel verde. Se mai presara un pic de branza. Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "pui cu garnitura de sparanghel si morcov" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Oana 1

28.10.2009, 17:05

Iamiiiii!

ramo_cata 1

28.10.2009, 17:11

Panacris 1

22.02.2015, 09:36

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu gutui
  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu pui