Pui cu gutui coapte si piure de gutui

de Dana_Retetegg in Pui, 25 Noi 2011 | 3239 vizualizari

 

E mega delicios, nu ratati gutuile caci au o aroma extraordinara!

 

INGREDIENTE

  • 3 gutui,
  • carne de pui (pulpe si piept),
  • sare,
  • condimente pt grill,
  • 2 lingurite ulei de masline
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu gutui coapte si piure de gutui:

Am pus 2 gutui (spalate bine) in cuptor la foc mare, pe o folie de aluminiu. Le-am lasat pana s-au rumenit frumos si s-au inmuiat.

Am pus carnea de pui sarata si condimentata pe oala-grill si am pus printre bucatile de carne si felii de gutuie (sau punem feliile in cuptor...eu am vrut sa fie mai rapida treaba).

Din gutuile coapte am facut un piure: am taiat gutuile felii, am eliminat cotoarele (coaja am lasat-o fiindca au fost bine spalate inainte) si am pasat cu blenderul feliile pana s-au transformat in piure. Am adaugat ulei de masline si un praf de sare si-am mai omogenizat putin.

Am servit carnea de pui alaturi de feliile de gutuie coapte si de piure-ul de gutui. Am facut si o salata de rosii, castraveti si salata verde si am servit-o langa preparatul nostru.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu gutui coapte si piure de gutui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Pui cu gutui coapte si piure de gutui-0
Pui cu gutui coapte si piure de gutui-1
Pui cu gutui coapte si piure de gutui-2
Pui cu gutui coapte si piure de gutui-3

COMENTARII (43)

Dana_Retetegg

Dana_Retetegg 1

27.11.2011, 14:20

Multumesc mult!

Teo

Teo 1

27.11.2011, 21:48

deliciu...!

Dana_Retetegg

Dana_Retetegg 1

27.11.2011, 21:59

merci

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crostoli cu cacao si nutella

de Rux 9

Crostoli cu cacao...

ieri la 22:36

Chec cu lamaie, alune, nuci si glazura

de Rocsi 9

Chec cu lamaie,...

ieri la 20:26

Cornulete cu untura si gem

de Aletta 4

Cornulete cu...

ieri la 20:05

Budinca de cozonac panettone

Budinca de...

ieri la 19:53