Pui cu lamaie, mustar si miere

de RuxyRux in Pui, 10 Mar 2017 | 841 vizualizari

 

O mare, dar mareee bunatate!

 

INGREDIENTE

  • 2 piepti de pui
  • zeama de la o lamaie
  • 1 lingura de mustar
  • 1 lingura de miere
  • un praf de usturoi
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • 2-3 linguri ulei de masline
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu lamaie, mustar si miere:

Pieptul de pui se spala, se zvanta intr-un servet,apoi se stropeste cu lamaie, se condimenteaza cu sare, piper, busuioc, usturoi, se unge cu miere si mustar.


Intr-o tigaie, punem putin ulei de masline si tragem la tigaie carnea, pe ambele parti, pana se rumeneste, se scoate pe un platou cand este gata.


Eu, dupa ce am intors carnea atunci cand s-a albit, am pus capacul si apoi l-am tinut pana la final, cand s-a rumenit friptura.


Eu nu am pus mai mult de trei patru bucati o data.


Pentru a doua tura, am spalat si curatat tigaia si am procedat din nou ca la inceput.


Eu i-am adaugat un sos delicios de frisca, lamaie si usturoi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu lamaie, mustar si miere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

RuxyRux 1

12.03.2017, 17:29

Va multumesc tare tare mult pentru prezenta si aprecieri!

RuxyRux 1

12.03.2017, 17:32

Kytz, cu drag... am pus o lingura de ulei de masline si am topit o lingurita de unt, apoi un praf de usturoi, am stins cu zeama de la 1/2 lamaie, apoi am pus un pahar jumatate de frisca lichida, am potrivit gustul de sare, piper, am legat sosul cu o lingurita doua de amidon si putin lapte, simplu si delicios....

michidutza23 1

09.08.2017, 13:17

Foarte delicios!Am incercat reteta dumneavoastra!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Rata cu portocale
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Copanele de pui, cu ciuperci si usturoi