Pui cu lamaie si usturoi

de La Ancuta in Pui, 20 Feb 2011 | 2324 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa de pui intrega
  • 1/2 piept de pui
  • 8 cartofi potriviti
  • 1 lamaie mare
  • 8 catei de usturoi
  • cimbru
  • oregano
  • sare, piper
  • boia
  • 4-5 linguri ulei de masline
  • 1 cana apa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu lamaie si usturoi:

Curatam carnea si o portionam. condimentam cu sare si piper.


Curatam cartofii si ii taiem felii groase. Condimentam cu sare, piper si boia. Adaugam apoi cimbru si oregano si turnam uleiul. Amestecam bine .Punem apoi cartofii in tava si apoi asezam carnea printre cartofi.


Taiem usturoiul feliute si lamaia o taiem felii mai groase. Punem apoi usturoiul si lamaie peste carne si cartofi. Adaugam apa si acoperim.


Incingem cuptorul la 200 de grade si dam tava acoperita la cuptor timp de 40 de minute.


Descoperim si mai lasam inca 10-15 minute ca sa se rumeneasca.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu lamaie si usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

kamy 1

21.02.2011, 18:51

super bun de la papica asta ti se trage ? ce-ai intinerit vreau si eu

La Ancuta 1

21.02.2011, 19:34

Multuesc Vladimir

La Ancuta 1

21.02.2011, 19:34

Kamy cred ca lamaia face bine la ten

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Pui pe sticla