Pui cu legume

de donpablo in Pui, 24 Oct 2013 | 3451 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 legaturi de ceapa verde (se toaca separat partea alba de cea verde)
  • 1 ardei rosu (taiat fideluta)
  • 1 ardei verde (taiat fideluta)
  • 250 gr. ciuperci ( champignon, urechi de lemn, etc.)
  • 1 piept de pui (se taie cat mai subtire fasii)
  • 50 gr. telina
  • 50 gr. morcov
  • 10 gr. ghimbir
  • 2 catei de usturoi taiat marunt
  • 2 lingurite sos de stridii
  • 1 lingurita ulei de susan
  • 1 lingura de sos de soia
  • ulei vegetal
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu legume:

Intr-o tigaie incinsa se pune cam o lingura de ulei vegetal. Dupa ce uleiul s-a incins se pune la calit ceapa (partea alba). usturoiul tocat marunt si ghimbirul taiat fideluta. Cand ceapa a inceput sa prinda o culoare aurie se adauga pieptul de pui taiat fasii si ardeiul taiat fideluta. Se amesteca in continuu. Cand pieptul de pui incepe sa se albeasca sa adauga si ciupercile. Se amesteca.


Cand carnea e gata se pune sos de soia.Se amesteca. Se rade telina impreuna cu morcovul si se pune in tigaie.Se amesteca. Se adauga sosul de stridii si uleiul de susan. Se amesteca. La sfarsit se presara partea verde de la ceapa.


Mancarea se serveste calda avand garnitura orez sau paste de orez.



Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu legume" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

Rocsi 1

24.10.2013, 19:56

Buuun

laura_n 1

25.10.2013, 14:55

ce-mi place ! la noi e mancare traditionala )

diaconta 1

25.10.2013, 20:08

buna mancare
Bun venit

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu legume scazute