Pui cu legume pe pat de cus cus

de roxanamiti in Pui, 11 Feb 2011 | 9352 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g. piept de pui,
  • 1 cana cus cus,
  • 1 praz mic,
  • 1 morcov,
  • 5 pastai verzi,
  • 4 sparanghei,
  • jumate ardel verde,
  • jumate ardel rosu,
  • 2 felii de slanina afumata,
  • 2 linguri sos de soia,
  • jumate de lamaie,
  • 2 linguri otet balsamic,
  • rozmarin,
  • piper,
  • sare,
  • 4 linguri ulei,
  • 2 cani de supa(sau apa),
  • 1 lingura de curry,
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu legume pe pat de cus cus:


  • * sosul de soia, sucul de la jumatea de lamaie, otetul, rozmarinul, piperul, sarea, uleiul si pieptul de pui taiat bucatele se amesteca bine si se lasa la rece timp de 4 ore (sau mai mult chiar o noapte),

  • * slanina se taie bucatele si se pune impreuna cu puiul la prajit,

  • * morcovul,pastaile si sparangheii se pun in apa cu sare la fiert timp de 5 miunte,

  • * peste pui punem prazul, ardeii si lasam la calit timp de 5 minute apoi adaugam morcovul, pastaile, sparangheii si mai lasam inca 5 minute, intre timp incalzim supa(sau apa), cand clocoteste punem peste cus cus si acoperim (5 minute),

  • * punem lingura de curry in cus cus si amestecam bine,

  • * asezam cus cus -ul in farfurie si deasupra puiul cu legume,

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu legume pe pat de cus cus" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 10 %
499.99 lei
449.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

roxanamiti 1

22.02.2011, 17:25

Multumesc pentru urari!

Lau 1

22.02.2011, 17:35

la multi ani

DanMonica 1

13.03.2012, 18:22

super reteta

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă de legume pasate, cu ceapă roșie și crutoane

de RODIMUR 5

ieri la 22:51

Iahnie de fasole

ieri la 21:47

Poale-n brau

de RuxyRux 9

ieri la 21:41

Mamaliga in straturi cu oua

ieri la 19:53

RETETA RECOMANDATA
Pui umplut cu ciuperci, costita si legume la tava