Pui cu legume si carnati

de mihasara in Pui, 12 Noi 2015 | 708 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe de pui
  • 6-8 cartofi
  • 1 ceapa rosie
  • 300g carnati afumati si picanti
  • 200g masline asortate
  • rozmarin verde
  • 2 linguri cu ulei de masline
  • zeama stoarsa de la o lamaie
  • 6-8 catei i de usturoi
  • sare
  • piper proaspat macinat
  • patrunjel verde
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu legume si carnati:


  1. Preincalzim cuptorul.

  2. Curatam si taiem legumele.

  3. Taiem carnatii rondele de 0.5cm.

  4. Intr-o tava mare, punem ulei, dupa care tavalim pulpele de pui si le asezam cu pielea in sus.

  5. Asezonam cu sare si piper.

  6. Asezam langa pui in tava cartofii, carnatii, ceapa si maslinele.

  7. Presaram pe toata suprafata rozmarin,putin patrunjel, usturoiul intreg si acoperim cu hartie de copt.

  8. Lasam tava in cuptorul setat la 220 de grade pentru aproximativ 35 de minute.

  9. Dupa expirarea timpului scoatem tava si stoarcem zeama de la lamaie si mai dam la cuptor 10-15 minute.

  10. Presaram patrunjel verde tocat marunt(facultativ).

  11. Se poate servi cu salata verde.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu legume si carnati" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 5 %
389.99 lei
369.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

miki_a 1

13.11.2015, 08:18

Ce-0as mai manca si eu!

-Licurici- 1

14.11.2015, 13:50

Bya Ralu 1

24.11.2015, 18:59

bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci la gratar cu aripioare si sos de rosii