Pui cu legume si carnati

de mihasara in Pui, 12 Noi 2015 | 2158 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe de pui
  • 6-8 cartofi
  • 1 ceapa rosie
  • 300g carnati afumati si picanti
  • 200g masline asortate
  • rozmarin verde
  • 2 linguri cu ulei de masline
  • zeama stoarsa de la o lamaie
  • 6-8 catei i de usturoi
  • sare
  • piper proaspat macinat
  • patrunjel verde
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu legume si carnati:

  1. Preincalzim cuptorul.
  2. Curatam si taiem legumele.
  3. Taiem carnatii rondele de 0.5cm.
  4. Intr-o tava mare, punem ulei, dupa care tavalim pulpele de pui si le asezam cu pielea in sus.
  5. Asezonam cu sare si piper.
  6. Asezam langa pui in tava cartofii, carnatii, ceapa si maslinele.
  7. Presaram pe toata suprafata rozmarin,putin patrunjel, usturoiul intreg si acoperim cu hartie de copt.
  8. Lasam tava in cuptorul setat la 220 de grade pentru aproximativ 35 de minute.
  9. Dupa expirarea timpului scoatem tava si stoarcem zeama de la lamaie si mai dam la cuptor 10-15 minute.
  10. Presaram patrunjel verde tocat marunt(facultativ).
  11. Se poate servi cu salata verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu legume si carnati" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (10)

miki_a 1

13.11.2015, 08:18

Ce-0as mai manca si eu!

-Licurici- 1

14.11.2015, 13:50

Bya Ralu 1

24.11.2015, 18:59

bun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tocana exotica