Pui cu smantana si castraveti by Ancuta

de Bunica in Pui, 25 Feb 2013 | 4446 vizualizari

 

Ce pot sa va spun? Puiul cu smantana si castraveti este delicios!Nu am avut piept de pui,asa ca am pus copanele.Am modificat putin in sensul ca n-am prajit carnea,ci am fiert-o inainte.Asa ca in loc de apa am pus supa de carne.

 

INGREDIENTE

  • 4 copanele
  • 2 cepe
  • 250 g ciuperci proaspete
  • 2 castraveti murati
  • 100 ml. vin alb demi-dulce
  • 200 g smantana cu 12% grasime
  • o lingurita mustar
  • 2 linguri ulei de masline
  • 12 gr Baza pentru mancaruri Mirodenia 
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu smantana si castraveti by Ancuta:

Intai am pus copanele la fiert.

Ceapa taiata julien se pune la calit impreuna cu 2 linguri ulei de masline si 2 linguri supa de pui.

Ciupercile se spala,se taie in bucati mai mari si adauga peste ceapa.Se calesc impreuna timp de 10 minute.

Vinul se adauga si se lasa la fiert inca 10 minute.

Se adauga 100 g smantana, apoi mustarul fierbandu-se pana scade.

Dupa ce a scazut zeama am adaugat castravetele taiat marunt, restul de smantana si copanele.

Se fierbe pana scade bine, se asezoneaza cu Baza Mirodenia (Fuchs)

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu smantana si castraveti by Ancuta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

Rocsi 1

25.02.2013, 22:09

Vaii ce bun si ce imi place combinatia

Merisor 1

26.02.2013, 06:18

Daca Irina a confirmat ca-i buna, trebuie sa incercam si noi

Merisor 1

26.02.2013, 06:19

Am trecut-o si eu la favorite

COMENTEAZA

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pui dezosat umplut cu orez brun si multe legume