Pui cu smantana si ciuperci

de Dana Cristea - pusikmea in Pui, 20 Ian 2012 | 5407 vizualizari

 

Nu mai facusem de ceva timp aceasta mancarica, astazi i-a venit si ei randul....nu va spun decat atat: Este DELICIOASA!!!!!!

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati piept de pui
  • 2 borcane ciuperci
  • 400 g smantana
  • o ceapa
  • 3-4 catei usturoi
  • ulei de masline sau floarea soarelui
  • 50 ml vin alb ( dar merge si fara )
  • sare
  • piper alb
  • marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu smantana si ciuperci:

Spalam si curatam pieptul de pui de pielite, dupa care il taiem cubulete.


Intr-o tigaie punem 2-3 linguri de masline sau floarea soarelui, adaugam pieptul de pui si-l lasam sa se inabuseasca bine.


Intr-o alta tigaie, mai inalta, calim ceapa, peste care adaugam ciupercile spalate si scurse intr-o sita si le lasam 5-10 minute sa se caleasca impreuna.


Adaugam apoi pieptul de pui, vinul si usturoiul pisat, lasam pana se evapora vinul


Inainte de a lua de pe foc punem smantana si lasam sa mai dea un clocot. Condimentam cu sare si piper. Asezonam cu marar. Servim cu mamaliguta calda.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu smantana si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

alinutzika 1

21.01.2012, 15:47

imi place mult!

Dana Cristea - pusikmea 1

21.01.2012, 16:25

wow, cate comentarii, multumesc tuturor pentru aprecieri

ionela2682 1

21.01.2012, 17:48

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Pui frantuzesc cu ciuperci si smantana