Pui cu smantana si usturoi

de RuxyRux in Pui, 15 Feb 2012 | 28293 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata piept de pui( mai mare)
  • 350 gr smantana
  • 100 gr unt
  • 5 catei mari de usturoi
  • sare
  • piper
  • 3 boabe de ienibahar
  • marar
  • 3 linguri faina
  • 2 galbenusuri de ou
  • o ceapa mare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu smantana si usturoi:

Se incinge untul in cratita, dar cu grija la foc mic sa nu se arda, se pune ceapa tocata si presarata cu putina sare si se lasa 4-5 minute sa se inabuse( punem si capacul) , se adauga apoi pieptul de pui taiat bucati si se amesteca usor, apoi se pune apa( 3 cani) si se lasa pana aproape este fiert. Adaugam si ienibaharul.


Intr-un vas amestecam smantana cu galbenusurile si cu faina. Curatam si usturoiul apoi il trecem prin presa si il amestecam cu compozitia de ou.


Punem totul in cratita peste pui si potrivim de gust, sare piper, eu as fi pus si putina nucsoara (dar nu am avut). Lasam pe foc inca 15 minute.


La sfarsit punem si mararul si stingem focul.


Servim cu mamaliguta sau dupa preferinta.


Eu la mancarea asta, uneori, mai pun si o mana buna de ciupercute....



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu smantana si usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (50)

dakris 1

25.02.2013, 15:45

Yammy!

JamilaCuisine 1

08.09.2013, 22:22

Ce bunnnnnn!

RuxyRux 1

08.09.2013, 22:32

Multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pui cu smantana la tigaie