Pui cu sos de portocale la cuptor cu cartofi noi

de Bya Ralu in Pui, 21 Mai 2019 | 210 vizualizari

 

"retete pentru mese in familie"

 

INGREDIENTE

  • 1 pui
  • unt
  • 2 portocale mari
  • ulei de masline
  • 3-4 cartofi noi
  • 1 ceapa alba
  • 2 catei usturoi
  • apa
  • condimente
  • salvie proaspata
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu sos de portocale la cuptor cu cartofi noi:

Puiul se spala, se sterge cu prosoape de hartie, se cresteaza, se baga unt pe sub piele, se presara condimente si se unge cu ulei de masline.


Punem intr-o tava de ceramica, cu putina apa, si turnam deasupra sucul de portocale stors.


Se acopera cu folie de aluminiu, se da la cuptor pentru circa 30 minute, se scoate se stropeste cu sosul de portocale.


Cartofii se spala bine, se taie bucati mari, ceapa o taiem solzisori, iar usturoiul il strivim.


Se adauga in tava langa pui si se la la cuptor pana cand puiul se rumeneste bine si cartofii se inmoaie.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu sos de portocale la cuptor cu cartofi noi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Bya Ralu 1

23.05.2019, 13:04

Rocsi 1

23.05.2019, 20:28

Mmmm, eu deja mi-am pregatit tacamurile!

Bya Ralu 1

31.05.2019, 13:24

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Rocsi

4835 puncte

anuta

3074 puncte

lucy2002

3048 puncte

simona72

2347 puncte

 Adi

1900 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Desert negresa cu visine si crema de branza