Pui cu sos dulce-acrisor

de mirela0911 in Pui, 17 Feb 2012 | 2379 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui dezosat
  • 2 cepe albe
  • 1 morcov
  • 50ml apa
  • 350ml bulion
  • 150ml suc din compot de ananas
  • sare, piper, zahar
  • 2-3lg otet
  • 2 lg ketchup de casa
  • ananas din compot
  • 1/2 conserva porumb
  • 1lg rasa de faina
  • 1 cana orez
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu sos dulce-acrisor:

Se taie o ceapa juliene, morcovul rondele si se pun la calit in putin ulei intr-o cratita. Se adauga apa si se lasa sa fiarba la foc mic pana se inmoaie morcovul si scade apa. Se toarna 300ml bulion, sucul din compot si se lasa sa fiarba cateva minute. Separat se amesteca faina cu restul de bulion dupa care se toarna in tigaie amestecandu-se sa nu faca cocoloase. Se mai adauga ketchupul dupa care se condimenteaza in funtie de gustul fiecaruia, dar trebuie sa iasa sosul dulce-acrisor.


Intre timp se pune intr-o tigaie 2-3 lg ulei la incins si carnea taiata fasiute la prajit. Se condimenteaza cu sare si piper. Dupa ce a inceput sa prinda culoare turnam sosul obtinut peste carne. Lasam sa dea cateva clocote, iar spre final se adauga ananasul taiat bucatele mici, boabele de porumb si cealalta ceapa taiata juliene. Se mai lasa doua trei minute si dam deoparte.


Se serveste cu orez simplu. Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu sos dulce-acrisor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (41)

mirela0911 1

20.02.2012, 21:52

Mihaela e intr-adevar foarte bun

mirela0911 1

20.02.2012, 21:53

Miha e delicios sosul, vorba lui iri_love il mananci gol
Mersi Iri

mirela0911 1

20.02.2012, 21:54

mamaie multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu sos de curry si ananas