Pui cu usturoi

de -Miti- in Pui, 31 Aug 2012 | 1278 vizualizari

 

Ma bucura faptul ca au inceput sa apara si la noi amestecurile de condimente de calitate. Cel incercat aici contine sare putina,dar destul cat sa nu mai trebuiasca sa adaugam.
La 3 pulpe de pui am folosit o lingura de condiment si a fost tare pe placul maruntelelor.

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe de pui
  • 1 lingura condiment Friptura cu usturoi Kotanyi
  • 3 cartofi mari
  • 100 gr orez
  • 1 cutie de porumb
  • 2 linguri ulei de masline extra virgin
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu usturoi:

Se pun condimentele peste pulpe si se lasa deoparte o ora,ca sa se patrunda aromele.


Se infierbanta tava,se pune putin ulei si se rumenesc pulpele. Cand s-au rumenit se pune tava la cuptor.


Cartofii se taie in cuburi si se vor adauga in tava,dupa 30 de minute dupa ce am introdus tava la cuptor.


Orezul se fierbe in apa multa ,sarata,se scurge cand s-a fiert si se amesteca impreuna cu porumbul si uleiul de masline.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Rocsi 1

31.08.2012, 21:12

Mmmm daca le-a placut celor mici, imi plac si mie

Laly 1

31.08.2012, 21:40

Vai Miti de cand ma gandeam la niste copanele,pana fac eu plec sa mananc in sat pe la vecini

-Miti- 1

31.08.2012, 23:31

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

katty

8550 puncte

Rocsi

6580 puncte

noiinbucatarie

3960 puncte

RODIMUR

3250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert cheesecake cu Pomelo
  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

RETETA RECOMANDATA
Pui cu sos de usturoi