Pui pe sticla

de Sidy in Pui, 19 Mai 2012 | 21459 vizualizari

 

Un pui intreg copt in cuptor alaturi de cartofi, fraged, gustos, bine facut....Chiar daca dureaza putin, merita asteptat. Oare ce poate fi mai bun ?

 

INGREDIENTE

  • 500 ml bere
  • 1 pui întreg
  • sare
  • piper
  • usturoi
  • condimente de pui
  • unt
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui pe sticla:

Am spalat puiul dupa ce l-am curatat bine.


Se amesteca cu mana, intr-un bol un pic de unt , condimentele pentru pui si usturoiul presat, apoi se unge puiul cu aceasta pasta..


Sticla de bere o spalam bine iar berea am pus-o in tava in care va fi copt puiul.


Tragem puiul pe sticla, il punem pe tava cu bere in care punem si cartofii bine spalati, dati cu sare grunjoasa si infoliati in staniol.Lasam puiul si cartofii pentru o ora jumate in cuptor ( depinde si de marimea puiului)pina se rumeneste bine.Din cand in cand stropim puiul cu berea din tava.


Cand sunt gata rumeniti , servim puiul transat alaturi de cartofi, mujdei sau salata.


Pofta mare !


 

TIPS-URI

1

Nu uitati sa puneti berea la rece....

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui pe sticla" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

RuxyRux 1

19.05.2012, 23:57

Ce rumeneala Sidy!!! Stiu ca e grozav!

Mihaela11_jo 1

20.05.2012, 19:29

Chiar?Ce poate fi mai bun decat o reteta de la draga noastra Sidy!!!!!!

BuburuzaBubu 1

20.05.2012, 20:04

delicios

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu visine si urda

de oanapl 5

ieri la 23:19

Japoneze

de RODIMUR 4

ieri la 22:00

Pâine de casă

de RODIMUR 4

ieri la 20:53

Clatite cu branza si dovlecel

de Adi 3

ieri la 19:34

RETETA RECOMANDATA
Pui pe sticla cu cartofi la cuptor