Pui de balta prajit

de mimmi in Mancaruri cu carne, 27 Feb 2011 | 4614 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • picioruse de pui de balta,
  • pesmet,
  • ulei pentru prajit,
  • faina,
  • sare,
  • piper,
  • boia,
  • 2-3 oua.
Portii: 7
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui de balta prajit:

Se pun piciorusele la dezghetat in apa fierbinte. Se sareaza,se dau prin faina,prin ou batut condimentat cu sare,piper si boia dupa gust si ultima data prin pesmet.


Se prajesc in ulei incins pe ambele parti.


Se servesc cu mujdei,cu maioneza sau diferite sosuri.


Pofta Buna!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui de balta prajit" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multistyler 10

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

DIANA B 1

28.02.2011, 13:52

Te-as minti daca ti-as spune ,, imi place " ... nici de astea si incredibil ... n-am avut curaj nici fructe de mare sunt depasita poate ... dar am o calitate - RECUNOSC

cismaru_nicoleta 1

28.02.2011, 14:50

Fetelor eu am fost la prins de puichite o data demult,voi stiti cum fac.se pun in genunchi si isi incruciseaza gherutele ca si cum s-ar ruga..ma jur ca nu am vazut toata viata asa ceva,si nici nu cred ca o sa mai vad asa ceva..inspira mila...desi am inteles ca nu toate rasele...si ca sa moara tre sa le prinzi si sa dai cu ele de pamant apoi le smulgi piciorusele din spate...e teribil...nu am mai fost si nici nu am mai papat de atunci...
Desi recunosc ca sunt o delicatesa,sunt foarte bune...sper sa nu te superi ca mi-am spus parerea

mimmi 1

01.03.2011, 20:24

Fetele,la prins de broaste nu am fost dar imi place din cand in cand sa incerc noutati,oricum sunt comestibile,din pacate la noi porcul e la mare cinste.Ca si gust sunt oarecum intre pui si iepure dar putina carnita.In rest nu e mare lucru si cred ca toate ati putea incerca ,
Eu am gasit de cumparat in real,metro langa fructele de mare congelate!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Carpati
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert prajitura ora 12 cu visine

pe 23.06 la 18:14

Desert prajitura cu ghimbir

pe 23.06 la 17:55

Ciorba de burta

de Adi 4

pe 23.06 la 12:20

Sandvis Caprese

de RODIMUR 5

pe 22.06 la 23:15

Milkshake de piersici si banane

de vasimur 3

pe 22.06 la 18:35

RETETA RECOMANDATA
Terina de porc infasurata in bacon