Pui fraged cu cus-cus si piure de dovleac,Agricola

de amalia01 in Pui, 12 Dec 2015 | 905 vizualizari

 

Daca tot sunt fan Master Chef, hai sa ma dau in spectacol!

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe de pui intregi
  • sare
  • piper
  • 2 linguri de boia dulce
  • 1 lingura de patrunjel verde tocat
  • 1 punga pentru pui la cuptor
  • 2 cani de cus-cus
  • 3 cani de apa
  • 2 cepe albe
  • sare
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1/4 dovleac ( 1 kg)
  • 100 g unt
  • 1 vf de lingurita de scortisoara
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui fraged cu cus-cus si piure de dovleac,Agricola:

Pornesti cuptorul...ha-ha!



Pulpele de pui se spala si se portioneaza, dupa care se condimenteaza si se lasa cca 30 minute.




Intre timp tai dovleacul felii, il speli si il asezi intr-o tava cu hartie pentru copt.



Se introduc pulpele in "punga magica" , pe care o intepi din loc in loc cu o scobitoare . Asezi punga cu pulpele langa feliile de dovleac si dai la cuptor pentru 90 de minute.




In acest moment desfaci punga si mai lasi 15 minute la foc mic, pentru a se rumeni carnea si scoti dovleacul.



Pregatesti si garnitura de cus-cus astfel: cureti ceapa, o speli si o tai in patru, fara a desprinde bucatile , apoi o pui la fiert in apa cu sare pentru cca 15 minute. Apoi scoti ceapa si adaugi cus-cus-ul, lasand sa fiarba la foc mic , amestecand usor, pana cand scade apa. Adaugi uleiul de masline si este gata pentru servit.



In timp ce fierbe cus-cus-ul pregatesti piureul de dovleac astfel: decojesti dovleacul si il pui in blender impreuna cu untul si scortisoara .




Servesti totul cu multa dragoste.

 

TIPS-URI

1

pui Agricola

2

dovleac

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui fraged cu cus-cus si piure de dovleac,Agricola" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

delia64 1

12.12.2015, 23:19

VI 1

23.01.2016, 16:38

imi place,succes

VI 1

23.01.2016, 16:40

imi place,succes

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Carpati
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

RETETA RECOMANDATA
Orez cu piept de pui si legume