Pui imbracat in unt cu cartofi la cuptor

de Adrian2016 in Pui, 22 Ian 2016 | 817 vizualizari

 

Delicios si lipicios.

 

INGREDIENTE

  • un pui intreg
  • 6 cartofi potriviti
  • 100 gr de unt
  • 100 gr de vin alb
  • 100 ml apa
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui imbracat in unt cu cartofi la cuptor:

Spalam bine puiul si-l lasam putin sa se scurga. Il saram, piperam si il aseazam intr-un vas de yena. Cartofii ii curatam, ii spalam si ii taiem rondele potrivite.


Untul il dam prin razatoarea cu gauri mici si presaram puiul cu el. Adaugam vinul si apa si introducem vasul la cuptor la 200 de grade pe care in prealabil l-am incalzit, pentru 40-50 de minute.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Pentru a nu se usca, din cand in cand trebuie sa deschidem cuptorul si sa turnam peste pui cateva linguri din sosul format in tava.

2

In cazul in care cuptorul nu coace uniform, schimbam pozitia tavii sau a puiului.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui imbracat in unt cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

deyutzky 1

23.01.2016, 19:33

Bun puiul asta imbracat! Mai ales pe vremea asta )) Bine ai venit!

Alexandra Burz 1

23.01.2016, 21:39

Bun bun..fac si eu curand

Adrian2016 1

24.01.2016, 21:21

Deyu multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui la gratar cu piure