Pui Kiev

de deyutzky in Pui, 20 Feb 2016 | 4939 vizualizari

 

Absolut delicios! Nici nu m-as fi gandit ca poate iesi asa o bunatate. 

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 100 g unt la temperatura camerei
  • 1 catel de usturoi
  • cateva fire de pantrujel verde
  • cateva fire de marar verde
  • sare
  • piper
  • 2 oua
  • faina si pesmet
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui Kiev:

Untul moale il amestecam cu patrunjelul tocat, usturoiul dat pe razatoarea mica sau zdrobit, mararul tocat, sarea si piperul.

Punem compozitia pe o bucata de folie alimentara si o rulam. Trebuie sa obtinem un rulou subtire. Dam ruloul la congelator pentru 10 minute.

Taiem pipetul de pui astfel incat sa avem 4 felii. Batem feliile de piept cu ciocanul de snitele, le presaram cu putina sare si asezam pe fiecare felie cate o bucata de rulou de unt. 

Rulam astfel incat untul sa fie bine acoperit. Daca este nevoie, le puteti prinde si cu cateva scobitori, eu le-am infasurat bine si le-am dat bine prin faina si ou batut ca sa nu se desfaca la prajit.

Batem ouale cu putina sare. Faina o punem intr-un bol, iar pesmetul in alt bol.

Dam fiecare rulou prin faina, ou si pesmet. Le punem la prajit in ulei incins, apoi le scoatem pe niste servetele pentru a se absoarbe uleiul.

Pofta buna! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Kiev" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

mihaelar63 1

22.02.2016, 22:05

Este un preparat renumit . Si eu imi doresc sa-l incerc Ti-a iesit foartefrumos

deyutzky 1

23.02.2016, 10:52

Va multumesc tuturor!

laura_n 1

24.02.2016, 18:19

si mie nu mi-ai dat... ))
big like!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Rulada de pui cu omleta