Pui Kiev

de deyutzky in Pui, 20 Feb 2016 | 1638 vizualizari

 

Absolut delicios! Nici nu m-as fi gandit ca poate iesi asa o bunatate. 

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 100 g unt la temperatura camerei
  • 1 catel de usturoi
  • cateva fire de pantrujel verde
  • cateva fire de marar verde
  • sare
  • piper
  • 2 oua
  • faina si pesmet
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui Kiev:

Untul moale il amestecam cu patrunjelul tocat, usturoiul dat pe razatoarea mica sau zdrobit, mararul tocat, sarea si piperul.


Punem compozitia pe o bucata de folie alimentara si o rulam. Trebuie sa obtinem un rulou subtire. Dam ruloul la congelator pentru 10 minute.


Taiem pipetul de pui astfel incat sa avem 4 felii. Batem feliile de piept cu ciocanul de snitele, le presaram cu putina sare si asezam pe fiecare felie cate o bucata de rulou de unt.


Rulam astfel incat untul sa fie bine acoperit. Daca este nevoie, le puteti prinde si cu cateva scobitori, eu le-am infasurat bine si le-am dat bine prin faina si ou batut ca sa nu se desfaca la prajit.


Batem ouale cu putina sare. Faina o punem intr-un bol, iar pesmetul in alt bol.


Dam fiecare rulou prin faina, ou si pesmet. Le punem la prajit in ulei incins, apoi le scoatem pe niste servetele pentru a se absoarbe uleiul.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Kiev" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

mihaelar63 1

22.02.2016, 22:05

Este un preparat renumit . Si eu imi doresc sa-l incerc Ti-a iesit foartefrumos

deyutzky 1

23.02.2016, 10:52

Va multumesc tuturor!

laura_n 1

24.02.2016, 18:19

si mie nu mi-ai dat... ))
big like!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert rulouri cu visine

de Rocsi 9

ieri la 19:18

Limba soacrei

ieri la 19:05

Desert iaurt inghetat din doar 4 ingrediente pe care sigur le aveti in casa

de Meea 4

ieri la 18:32

Aperitiv cu castraveti si crema de branza

ieri la 12:58

Salata Fattoush

de -Miti- 7

ieri la 11:03

RETETA RECOMANDATA
Rulada de pui cu carne tocata - Reteta cu numarul 800