Pui Kiev

de deyutzky in Pui, 20 Feb 2016 | 2981 vizualizari

 

Absolut delicios! Nici nu m-as fi gandit ca poate iesi asa o bunatate. 

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 100 g unt la temperatura camerei
  • 1 catel de usturoi
  • cateva fire de pantrujel verde
  • cateva fire de marar verde
  • sare
  • piper
  • 2 oua
  • faina si pesmet
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui Kiev:

Untul moale il amestecam cu patrunjelul tocat, usturoiul dat pe razatoarea mica sau zdrobit, mararul tocat, sarea si piperul.


Punem compozitia pe o bucata de folie alimentara si o rulam. Trebuie sa obtinem un rulou subtire. Dam ruloul la congelator pentru 10 minute.


Taiem pipetul de pui astfel incat sa avem 4 felii. Batem feliile de piept cu ciocanul de snitele, le presaram cu putina sare si asezam pe fiecare felie cate o bucata de rulou de unt.


Rulam astfel incat untul sa fie bine acoperit. Daca este nevoie, le puteti prinde si cu cateva scobitori, eu le-am infasurat bine si le-am dat bine prin faina si ou batut ca sa nu se desfaca la prajit.


Batem ouale cu putina sare. Faina o punem intr-un bol, iar pesmetul in alt bol.


Dam fiecare rulou prin faina, ou si pesmet. Le punem la prajit in ulei incins, apoi le scoatem pe niste servetele pentru a se absoarbe uleiul.


Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Kiev" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

mihaelar63 1

22.02.2016, 22:05

Este un preparat renumit . Si eu imi doresc sa-l incerc Ti-a iesit foartefrumos

deyutzky 1

23.02.2016, 10:52

Va multumesc tuturor!

laura_n 1

24.02.2016, 18:19

si mie nu mi-ai dat... ))
big like!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

10200 puncte

Panacris

5191 puncte

Meea

5007 puncte

RODIMUR

4528 puncte

Rocsi

4033 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de dovlecei cu taitei lati
  • 04

    S

  • 05

    D

  • 06

    L

  • 07

    MA

  • 08

    MI

  • 09

    J

  • 10

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba de fasole uscata alba, cu loboda

de RODIMUR 7

ieri la 14:36

Salata de dovlecel, cu iaurt, marar si usturoi

de RODIMUR 7

pe 08.07 la 15:18

RETETA RECOMANDATA
Rulada de pui cu ardei kapia si cascaval