Pui la cuptor

de Panacris in Pui, 21 Feb 2012 | 2061 vizualizari

 

Urmasul puiului pe sticla!

 

INGREDIENTE

  • un pui grill
  • unt 50 g.
  • sare iodata
  • piper proaspat macinat
  • boia de ardei dulce
  • legume asiatice
  •  usturoi
  • ulei de masline
  • iaurt
  • mar ionatan 1 bucata
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui la cuptor:

Puiul se curata, se spala si se zvanta cu un servet absorbant. Untul se omogenizeaza cu sare. piper si boia. Puiul se "maseaza" bine pe toata partile cu amestecul de unt, pe afara si pe dinauntru. Se aseza pe forma de rotisat, sau cine nu are o asemenea tava, poate folosi o sticla de jumatate de litru umpluta cu apa ca si suport. In gatul puiului se pun bucati de mere. Se adauga apa in tavita apoi se pune la cuptorul preincins, la foc potrivit, cca. 40 de minute. Din canad in cand se unge puiul cu zeama lasata in tava. Intre timp legumele asiatice se gatesc pe abur. Usturoiul se curata, se preseaza, se amesteca intr/un mojar cu putina sare, ulei de masline si iaurt, pana se obtine un sos. Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

la mujdei iaurtul se poate inlocui cu smantana

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei

Fierbator Style White

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Sim0na 1

21.02.2012, 12:40

Puiul este cea mai buna leguma! Foarte bine arata!

iri_iri 1

21.02.2012, 20:02

imi place carnita ,nu prea tare dar parca as manca oleaca

MIUTA 1

22.02.2012, 17:34

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu ciuperci