Pui la cuptor

de Constelatialeu in Pui, 17 Noi 2017 | 2996 vizualizari

 

Pui masat cu sos Teriyaki si mustar, cam asa a stat treaba cu masajul pe ziua de azi......))))

 

INGREDIENTE

  • 1 pui cca 1.300 Kg
  • sare grunjoasa
  • Pentru masat puiul
  • 2 linguri mustar
  • 2 linguri sos Teriyaki
  • 2 linguri ulei masline
  • 1/2 lingurita piper macinat diverse culori
  • 1 capatana usturoi
  • mixt de condimente -cimbru, oregano,rosmarin si altele
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui la cuptor:

Mai intai am curatat bine puiul, l-am spalat, apoi l-am uscat cu niste servetele.

Intr-un castron am pus mustarul, sosul Teriyaki, uleiul si piperul si am amestecat bine. Separat am masat puiul cu sare grunjoasa, cam o lingura e suficient, am masat la exterior si la interior, apoi am luat puiul masat si l-am pus in castronul cu sos si ''l-am imbaiat'' bine , am acoperit castronul si am lasat cca. 1 ora sa se odihneasca.

Intr-o sticla cu gat larg, am pus cateii de usturoi striviti, asa cu coaja cu tot, am pus 2 lingurite de mixt de condimente si am umplut cu apa.

Intr-o tava am pus hartie de copt, am asezat sticla in centru, apoi am pus puiul pe sticla, am bagat tava la cuptor. Tava cu pui am pus-o in tava de la cuptor, in care am pus apa, avand grija sa nu scada apa, sa fie tot timpul apa. La foc mic 2 ore, apoi am marit un pic focul si n-am m-ai pus apa in tava, sa se poata rumeni puiul. Am servit cu piure de cartofi si gogosari umpluti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9443 puncte

katty

7006 puncte

Rocsi

4976 puncte

Constelatialeu

2098 puncte

 Adi

2000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Lapte de ovaz
  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

  • 30

    MA

  • 01

    MI

  • 02

    J

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
RETETA RECOMANDATA
Pui intreg la cuptor