Pui la cuptor umplut cu ficat si mar

de Bya Ralu in Pui, 5 Dec 2012 | 5628 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pui
  • 1/2 tavita de ficat de pui
  • 1 ceapa mica alba
  • 1 mar mic
  • putin ardei gras
  • 2 catei de usturoi
  • condimente
  • 1 pahar de prosecco
  • ulei masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui la cuptor umplut cu ficat si mar:

Puiul se unge bine cu ulei de masline, se adauga condimentele pe ambele parti, facem niste mici incizii unde adaugam felii de usturoi, dupa care se pregateste umplutura.

Ficateii de pui se taie marunt, marul il taiem cubulete, la fel si ardeiul gras, iar ceapa solzisori. Se adauga umplutura in pui. Se adauga in tava termorezistenta putina apa, mar taiat cubulete si paharul de prosecco. Se da la cuptor cca 1 ora (pana se rumeneste bine). Intre timp se mai scoate si cu o lingura se pune zeama formata peste pui.

Se serveste cu garnitura de cartofi si muraturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui la cuptor umplut cu ficat si mar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (36)

Bya Ralu 1

08.12.2012, 12:25

Daniela96 1

13.01.2013, 20:46

Super combinatia

Bya Ralu 1

13.01.2013, 23:35

mersi daniela

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pui pe pat de legume