Pui marinat cu paste cu unt

de vero_closca in Pui, 19 Oct 2010 | 1429 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de pui(piept,aripioare)
  • putin chimen macinat
  • 2 lamai
  • cimbru
  • 1 ardei iute
  • oregano
  • 1/2 lingurita zahar
  • piper
  • sare
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 pachet paste
  • 100g unt
  • patrunjel verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui marinat cu paste cu unt:

se amesteca condimentele cu zeama de lamaie,cu sare,zahar,cu coaja de lamaie ,cu ardeiul iute tocat marunt(fara seminte) si se pun peste carne.se pun in frigider pana a doua zi.


se fierb pastele dupa instructiunile de pe pachet.se stropesc cu unt topit si se pastreaza la cald.


carnea se caleste in ulei de masline dar fara a se rumenii prea tare.se serveste pe pat de paste,presarata cu patrunjel verde.


pofta mare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui marinat cu paste cu unt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

adasev12 1

19.10.2010, 17:31

buuuuun

Corinuta 1

19.10.2010, 17:39

elena1988 1

08.02.2011, 13:12

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

Salata de fasole verde fideluta cu iaurt cremos

pe 19.07 la 23:47

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 22:46

RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu carne de pui