Pui pane cu sos de rosii picant

de ianculubita in Pui, 30 Iul 2013 | 963 vizualizari

 

Caldura,caldura dar trebuie sa ne si alimentam;asa ca ne sculam dimineata devreme iar cand soarele bate in geam,mancarea-i gata!!!(asta e metoda mea)

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe dezosate
  • sare
  • piper
  • cimbru uscat
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ceasca faina alba
  • 1 ceasca pesmet
  • 2 oua
  • ulei pentru prajit
  • 500 g rosii
  • 1 lingurita boia iute
  • 4 cartofi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui pane cu sos de rosii picant:

Pulpele dezosate le portionam in bucati mai mici,le condimentam cu sare si le lasam pe o farfurie;intr-un bol pisam bine usturoiul,adaugam ouale,sare,piper,putin cimbru si amestecam totul;carnea o trecem prin faina,ou,pesmet si punem la prajit in ulei uncins iar dupa ce sunt gata le scoatem pe prosoape de hartie.

Pentru sos,oparim rosiile,le curatam de coaja,le punem intr-un vas taiate,dupa ce au scazut,pasam totul cu blenderul adaugam la piureul rezultat boia,sare,putin cimbru iar dupa cateva clocote rasturnam in sosiera

Intre timp facem si piureul de cartofi dupa reteta clasica pe care o cunoaste toata lumea.

Servim puiul pe farfurie langa piure iar deasupra sos si salata de sezon

Eu va doresc sa aveti pofta,ca-i o mare bunatate!!!

 

RETETA IN IMAGINI

Pui pane cu sos de rosii picant-0
Pui pane cu sos de rosii picant-1
Pui pane cu sos de rosii picant-2
Pui pane cu sos de rosii picant-3
Pui pane cu sos de rosii picant-4
Pui pane cu sos de rosii picant-5
Pui pane cu sos de rosii picant-6

COMENTARII (14)

Valclaudia

Valclaudia 1

30.07.2013, 21:53

delicios!

ianculubita

ianculubita 1

31.07.2013, 08:11

Bya Ralu

Bya Ralu 1

31.07.2013, 10:52

bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Placinte cu carne si carnati
  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!