Pui pe sticla

de marianascarlat in Pui, 11 Apr 2013 | 1183 vizualizari

 

Cu cat stau mai mult pe acest site cu atat mai multe pofte mi se deschid!

 

INGREDIENTE

  • un pui frumusel
  • piper
  • mujdei de usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui pe sticla:

De cu seara pregatesc puiul. Il mai parlesc pe ici pe colo, pe unde mai are cate un fulgusor, il spal bine si il pun intr-un castron. Il piperez si il ung cu putin mujdei de usturoi care este sarat, deci nu mai pun alta sare. Acopar castronul si il bag in frigider pana a doua zi.


O sticla de 1l bine spalata si plina cu apa va primi imbratisarea puiului din frigider. Intr-o tava mai adanca in care am pus apa, pun sticla cu puiul pe ea si cu grija le bag in cuptorul gata incins. De acum nu mai am altceva de facut decat sa urmaresc sa nu scada de tot apa din tava si sa mai adaug apa fiarta cand e nevoie. De pui are grija apa din sticla sa il umezeasca si sa se coaca frumos.


Cand are culoarea care imi place, dupa aproximativ o ora, stingem aragazul si asteptam sa se mai raceasca un pic sa putem sa-l scoatem fara pericolul de a ne frige sau opari.


Eu il pun intreg pe masa si fiecare isi alege ce vrea sa manance. Intre timp am pregatit si o garnitura. De obicei este un piure, ca asta vrea Alex, dar poate sa fie si cartofi prajiti si un orez si orice vreti!


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Alaturi puteti pune si o salata sau muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui pe sticla" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

RuxyRux 1

11.04.2013, 23:52

Super!

marianascarlat 1

12.04.2013, 07:56

Sim0na 1

12.04.2013, 10:06

bun rauuu!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pui aromat pe sticla