Pui pe sticla

de marianascarlat in Pui, 11 Apr 2013 | 1094 vizualizari

 

Cu cat stau mai mult pe acest site cu atat mai multe pofte mi se deschid!

 

INGREDIENTE

  • un pui frumusel
  • piper
  • mujdei de usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui pe sticla:

De cu seara pregatesc puiul. Il mai parlesc pe ici pe colo, pe unde mai are cate un fulgusor, il spal bine si il pun intr-un castron. Il piperez si il ung cu putin mujdei de usturoi care este sarat, deci nu mai pun alta sare. Acopar castronul si il bag in frigider pana a doua zi.

O sticla de 1l bine spalata si plina cu apa va primi imbratisarea puiului din frigider. Intr-o tava mai adanca in care am pus apa, pun sticla cu puiul pe ea si cu grija le bag in cuptorul gata incins. De acum nu mai am altceva de facut decat sa urmaresc sa nu scada de tot apa din tava si sa mai adaug apa fiarta cand e nevoie. De pui are grija apa din sticla sa il umezeasca si sa se coaca frumos.

Cand are culoarea care imi place, dupa aproximativ o ora, stingem aragazul si asteptam sa se mai raceasca un pic sa putem sa-l scoatem fara pericolul de a ne frige sau opari.

Eu il pun intreg pe masa si fiecare isi alege ce vrea sa manance. Intre timp am pregatit si o garnitura. De obicei este un piure, ca asta vrea Alex, dar poate sa fie si cartofi prajiti si un orez si orice vreti!

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Alaturi puteti pune si o salata sau muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui pe sticla" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Pui pe sticla-0
Pui pe sticla-1
Pui pe sticla-2

COMENTARII (22)

Rux

Rux 1

11.04.2013, 23:52

Super!

marianascarlat

marianascarlat 1

12.04.2013, 07:56

Sim0na

Sim0na 1

12.04.2013, 10:06

bun rauuu!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!