Pui pe sticla a la gelu

de gelu in Pui, 24 Iul 2011 | 11343 vizualizari

 

Am incercat multe retete de preparare a puiului(rotisor,gratar,inabusit,prajit)dar felul cum se patrunde carnea in interior prin caldura emanata de sticla,gustul,fragezimea carnii nu se compara cu alta retete .

 

INGREDIENTE

  • un pui de cca 1,7 kg
  • sare,piper
  • ,boia,
  • condimente pt. pui.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui pe sticla a la gelu:

Puiul se curata de resturi de pene,se spala,se coase la gat.Se condimenteaza la exterior si interior si se da la rece cca 1 ora.Se pune pe sticla de 0,5 L umpluta jumatate cu apa.Se pune sticla cu puiul intr-o cratita sau tava cu apa putina si se da la cuptorul incalzit cca 1 ora pana se rumenests frumos.Se serveste cu mujdei de usturoi,cartofi aurii si un vin alb. Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui pe sticla a la gelu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

marcela1979 1

25.07.2011, 19:56

yamiii delicios

divainbucatarie 1

26.07.2011, 09:18

SENO 1

27.07.2011, 13:22

carnita de pui ne place cel mai mult arata super

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pui pe sticla