Pui pe sticla a la gelu

de gelu in Pui, 24 Iul 2011 | 14613 vizualizari

 

Am incercat multe retete de preparare a puiului(rotisor,gratar,inabusit,prajit)dar felul cum se patrunde carnea in interior prin caldura emanata de sticla,gustul,fragezimea carnii nu se compara cu alta retete .

 

INGREDIENTE

  • un pui de cca 1,7 kg
  • sare,piper
  • ,boia,
  • condimente pt. pui.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui pe sticla a la gelu:

Puiul se curata de resturi de pene,se spala,se coase la gat.Se condimenteaza la exterior si interior si se da la rece cca 1 ora.Se pune pe sticla de 0,5 L umpluta jumatate cu apa.Se pune sticla cu puiul intr-o cratita sau tava cu apa putina si se da la cuptorul incalzit cca 1 ora pana se rumenests frumos.Se serveste cu mujdei de usturoi,cartofi aurii si un vin alb. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui pe sticla a la gelu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de capsuni

pe 04.05 la 20:15

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pui pe sticlă, varianta 2 ;)