Pui pe sticla cu mujdei de usturoi

de Ina in Pui, 13 Apr 2010 | 3947 vizualizari

 

Mmmmmmm...!!!!!!!!!!!

 

INGREDIENTE

  •  un pui potrivit
  • ulei
  • delikat
  • boia de ardei dulce
  • piper
  • o capatana de usturoi
  • patrunjel verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui pe sticla cu mujdei de usturoi:

Se spala puiul bine , se unge cu ulei in interior si exterior, apoi se pudreaza cu delikat, piper, boia dulce.


Se ia o sticla de 0,5 litri ( de bere, cu gatul scurt, ca sa intre in cuptor) si se baga in fundul puiului, scotandu-se pe la gat. Sticla se umple cu apa. Se aseaza puiul in picioare pe o tava ( practic se sprijina tot pe fundul sticlei) si se pune la cuptor cca. o ora, pana se rumeneste bine.


Cand s-a rumenit se scoate sticla cu grija sa nu te frigi si se pune puiul pe un platou, de unde fiecare-si rupe ce parte doreste.


Se serveste cald, cu mujdei facut dintr-o capatana de usturoi pisat , peste care se toarna o ceasca cu apa clocotita in care am pus putin delikat.


S-aveti pofta si-un pahar de vin alaturi!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui pe sticla cu mujdei de usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

rivka 1

14.04.2010, 20:39

da delicios , usturoiul face toata treaba acolo la sfarsit

Ina 1

28.04.2010, 22:05

mamaa, ce neserioasa sunt! Nici n-am mai trecut pe aici, sa va multumesc de aprecieri

Ina 1

28.04.2010, 22:06

O iau ca la Oscar: multumesc rocsi, Silvi0ara, carla, mena, izulika, Nicolae, madi, rivka.....

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 merisor

7160 puncte

MotanLaOale

6760 puncte

mirela0911

6120 puncte

Constelatialeu

5930 puncte

RODIMUR

5260 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert fursecuri cu branza

de Lau 9

ieri la 21:36

Aperitiv triunghiuri cu branza

ieri la 21:16

Desert strudel cu visine, cocos si sirop de artar

de RuxyRux 9

ieri la 20:25

Desert tort cu marshmallows si coacaze

de Lau 9

ieri la 19:20

RETETA RECOMANDATA
Friptura de pui cu cartofi si rosii cherry in sos de vin cu rozmarin si cimbru la vasul de lut, tajine