Pui pe sticla cu mujdei de usturoi

de Ina in Pui, 13 Apr 2010 | 3787 vizualizari

 

Mmmmmmm...!!!!!!!!!!!

 

INGREDIENTE

  •  un pui potrivit
  • ulei
  • delikat
  • boia de ardei dulce
  • piper
  • o capatana de usturoi
  • patrunjel verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui pe sticla cu mujdei de usturoi:

Se spala puiul bine , se unge cu ulei in interior si exterior, apoi se pudreaza cu delikat, piper, boia dulce.


Se ia o sticla de 0,5 litri ( de bere, cu gatul scurt, ca sa intre in cuptor) si se baga in fundul puiului, scotandu-se pe la gat. Sticla se umple cu apa. Se aseaza puiul in picioare pe o tava ( practic se sprijina tot pe fundul sticlei) si se pune la cuptor cca. o ora, pana se rumeneste bine.


Cand s-a rumenit se scoate sticla cu grija sa nu te frigi si se pune puiul pe un platou, de unde fiecare-si rupe ce parte doreste.


Se serveste cald, cu mujdei facut dintr-o capatana de usturoi pisat , peste care se toarna o ceasca cu apa clocotita in care am pus putin delikat.


S-aveti pofta si-un pahar de vin alaturi!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui pe sticla cu mujdei de usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

rivka 1

14.04.2010, 20:39

da delicios , usturoiul face toata treaba acolo la sfarsit

Ina 1

28.04.2010, 22:05

mamaa, ce neserioasa sunt! Nici n-am mai trecut pe aici, sa va multumesc de aprecieri

Ina 1

28.04.2010, 22:06

O iau ca la Oscar: multumesc rocsi, Silvi0ara, carla, mena, izulika, Nicolae, madi, rivka.....

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute