Pui picant cu smantana

de papabundetot in Pui, 14 Sep 2013 | 1652 vizualizari

 

Revin cu inca o reteta buna pentru o masa de seara,e extrem de simpla si nu necesita mult timp prepararea ei.Pentru ca traficul m-a tinut ocupata in mare parte,m-am vazut nevoita sa improvizez ceva rapid dar gustos si usor pentru o masa de seara,asa ca am ales paste si pui :)

 

INGREDIENTE

  • Am folosit:
  • 6 pulpe de pui fara piele si os
  • 1 lingura sos soia
  • 1 lingura curry
  • 50 ml vin alb
  • 1 lingura apa de flori de portocal
  • 2-3 crengute cimbru
  • 3 morcovi
  • 3-4 catei de usturoi
  • 250 ml smantana de gatit
  • 2 ardei iuti,
  • ulei de rapita
  • Pentru paste:
  • 2 L apa clocotita cu sare
  • paste Barilla
  • busuioc pentru ornat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui picant cu smantana:

Am taiat pulpele de pui in cubulete si le-am marinat in vin,sos soia,apa de flori de portocal,curry,cimbru.Morcovii i-am taiat in diagonala pentru a avea forma asemanatoare cu cea a pastelor,usturoiul l-am taiat marunt,l-am calit putin in uleiul incins,am adaugat apoi morcovii,ardeiul iute,am lasat 2-3 minute pana s-au rumenit si morcovii putin,am adaugat apoi puiul cu tot cu marinata in care a stat si am lasat sa se faca mai intai la foc mic pentru a se patrunde bine bucatile de carne,apoi spre final am dat focul mai tare ca sa prinda o culoare frumoasa,aurie.


Separat am pus o oala cu apa si sare la foc,am fiert pastele in ea cu 1 minut mai putin decat timpul de gatire inscris pe ambalaj,am scurs apoi pastele de apa,le-am dat printr-un jet de apa rece si le-am pus in tigaie peste pui,am adaugat smantana de gatit si am lasat sa dea un clocot,apoi am stins focul.


Pentru decor am adaugat busuioc proaspat deasupra.


Pofta mare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui picant cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Bunica 1

14.09.2013, 21:22

Asta e prea de tot!Ai gatit pe gustul meu.Sa stii ca maine merg cu Matei la meci si n-am timp sa gatesc.

alilianaa 1

15.09.2013, 07:47

bun puiul cu smantana..

papabundetot 1

15.09.2013, 08:37

Buni

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pui cu smantana