Pui Shanghai

de nico15 in Pui, 5 Dec 2010 | 2199 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2-3 oua
  • 100-150 g de faina,
  • boia
  • 150 ml de lapte
  • sare, piper,
  •  50-100 g de miez de seminte de floarea soarelui pt dessign
  • 2 rosii,
  • 1-2 castraveti,
  • 1 ardei ,
  • 1 ceapa,
  • ulei de masline si ½ de lamaie
  • Pentru dessign : Panusi de porumb, doar pentru decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui Shanghai:

Puiul se taie in fasii subtiri longitudinale si se da prin amestecul rezultat din combinarea fainei cu laptele dupa care se adauga oualele. In faina se pune boia iute si se amesteca. Fasiile de pui se dau prin acest amestec si se pun la prajit intr-o tigaie in care este deja uleiul incins, se lasa la prajit la foc potrivit, se scot pe hartie absorbanta pentru a se trage surplusul de ulei.

Separat se face o salata usoara, din rosii, ardei, ceapa, asezonata cu ulei si un strop de lamaie. Se aseaza aceasta salata si bucatelele de pui se pun peste, se decoreaza cu miez de seminte si cu 2 foi(panusi) de porumb, la fel ca in fotografiile alaturate. Sper sa va placa ideea.

www.reteteleluisupernico.blogspot.com

Pofta Buna



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Shanghai" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei

Slow Cooker 3.5L White

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Dana_Retetegg 1

05.12.2010, 21:18

tanyapatap 1

05.12.2010, 21:45

marcela1979 1

06.12.2010, 11:20

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ostropel de peste
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi aromatizați, la cuptor

de vasimur 3

ieri la 19:41

Desert Tarta Padurea Neagra- Black Forest Pie

de Oana 9

ieri la 17:28

Aperitiv tarta cu ciuperci si spanac

de Oana 9

ieri la 17:07

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui pe pat de legume