Pulpe cu cascaval coapte in lapte si cu sos de ciuperci

de Sidy in Pui, 22 Mar 2012 | 42075 vizualizari

 

De mult m-am tot gandit la reteta aceasta delicioasa si in sfarsit i-a sosit momentul sa o prepar.
O bunatate de pulpite , dar nu ca si cele de fiecare zi , la cuptor.....
Nici nu va ganditi ce gust bun au pulpele coapte in lapte si apoi rumenite cu cascaval.

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe pui
  • 250 g cascaval
  • 400 ml lapte
  • sare
  • piper mozaic
  • boia
  • condimente pentru pui
  • 80 g cascaval afumat
  • 1 kg cartofi
  • rozmarin
  • 1 plic sos de ciuperci Bio Jagersauce
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe cu cascaval coapte in lapte si cu sos de ciuperci:

Incalzim cuptorul la 200 grade C.


Pulpele spalate se sterg cu un servetel de hartie apoi se condimenteaza bine pe ambele parti cu sare, piper proaspat macinat , boia si condimente pentru pui.


Pielita de pe pulpe o dam deoparte ca sa putem pune felii de cascaval intre carne si pielita.


Intr-un vas roman( tinut obligatoriu 15 minute in apa) sau alt vas termorezistent uns cu putin ulei, punem pulpele apoi adaugam laptele.Eu am pus pe 3 pulpe cascaval pentru ca am inlaturat pielea de tot.


Curatam cartofii si ii taiem in patru, apoi ii condimentam cu sare, piper, boia si rozmarin. Ii amestecam bine , astfel incat sa fie condimentati pe toate partile.


Punem cartofii cu rozmarin peste pulpele din lapte si dam vasul la cuptor pentru 70 de minute sa se rumeneasca carnea si cartofii bine.


Dupa trecerea timpului rasturnam din compozitia laptelui daca este prea multa si intoarcem pulpele pe partea cealalta.Lasam inca vreo 30 de minute la cuptor sa se rumeneasca bine.Am mai pus niste cascaval afumat deasupra pulpelor , dupa ce le-am intors.


Preparam sosul de ciuperci dupa indicatiile de pe plic si servim pulpele cu cartofi, sos de ciuperci si salata de salata verde.


Pofta mare !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe cu cascaval coapte in lapte si cu sos de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi 12

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (55)

Pushaa 1

29.01.2014, 13:12

ce bunatate

Alexandra Burz 1

29.01.2014, 14:18

Valclaudia 1

25.06.2014, 07:21

mamaaaaaaa, ce-i aici!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

Constelatialeu

8260 puncte

Rocsi

7860 puncte

RODIMUR

5710 puncte

mihaelar63

5450 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sarmale cu crupe-reteta de post

de abetina 3

ieri la 15:26

Porc cu taitei lati si cascaval afumat

ieri la 12:55

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu ciuperci si smantana