Pulpe cu cascaval coapte in lapte si cu sos de ciuperci

de Sidy in Pui, 22 Mar 2012 | 49796 vizualizari

 

De mult m-am tot gandit la reteta aceasta delicioasa si in sfarsit i-a sosit momentul sa o prepar.
O bunatate de pulpite , dar nu ca si cele de fiecare zi , la cuptor.....
Nici nu va ganditi ce gust bun au pulpele coapte in lapte si apoi rumenite cu cascaval.

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe pui
  • 250 g cascaval
  • 400 ml lapte
  • sare
  • piper mozaic
  • boia
  • condimente pentru pui
  • 80 g cascaval afumat
  • 1 kg cartofi
  • rozmarin
  • 1 plic sos de ciuperci Bio Jagersauce
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe cu cascaval coapte in lapte si cu sos de ciuperci:

Incalzim cuptorul la 200 grade C.

Pulpele spalate se sterg cu un servetel de hartie apoi se condimenteaza bine pe ambele parti cu sare, piper proaspat macinat , boia si condimente pentru pui.

Pielita de pe pulpe o dam deoparte ca sa putem pune felii de cascaval intre carne si pielita.

Intr-un vas roman( tinut obligatoriu 15 minute in apa) sau alt vas termorezistent uns cu putin ulei, punem pulpele apoi adaugam laptele.Eu am pus pe 3 pulpe cascaval pentru ca am inlaturat pielea de tot.

Curatam cartofii si ii taiem in patru, apoi ii condimentam cu sare, piper, boia si rozmarin. Ii amestecam bine , astfel incat sa fie condimentati pe toate partile.

Punem cartofii cu rozmarin peste pulpele din lapte si dam vasul la cuptor pentru 70 de minute sa se rumeneasca carnea si cartofii bine.

Dupa trecerea timpului rasturnam din compozitia laptelui daca este prea multa si intoarcem pulpele pe partea cealalta.Lasam inca vreo 30 de minute la cuptor sa se rumeneasca bine.Am mai pus niste cascaval afumat deasupra pulpelor , dupa ce le-am intors.

Preparam sosul de ciuperci dupa indicatiile de pe plic si servim pulpele cu cartofi, sos de ciuperci si salata de salata verde.

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe cu cascaval coapte in lapte si cu sos de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pui portughez