Pui Shanghai preparat in vas Zepter

de Bucataras in Pui, 3 Noi 2012 | 7012 vizualizari

 

O reteta de Pui Shanghai preparata in vase Zepter

 

INGREDIENTE

  • 400 g piept de pui dezosate

  • 2 oua

  • 4 linguri de faina

  • 2 linguri amidon(sau faina)

  •  50g susan

  • sare, piper, boia de ardei (dulce sau iute)

  • apa minerala carbogazoasa sau lapte

  • 100 ml ulei 

Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui Shanghai preparat in vas Zepter:

Pieptul de pui se taie fasii.


Se prepara un amestec din oua, faina, susan, sare, boia. Amestecul se dezleaga cu apa sau lapte pana capata consistenta unei smantani groase.


Fasiile de pui se trec prin amidon, apoi se introduc in amestec.


Vasul de 2l se pune pe sursa de caldura la nivel mediu. Cand acul indicator ajunge la inceputul zonei verzi, se pune ulei. Cand este incins uleiul ( dureaza cam 10 secunde) se pun fasiile de carne rand pe rand. Dupa ce se umple toata suprafata vasului, se intorc fasiile pe partea cealalta, se pune capacul si se opreste focul.


Se lasa cu focul oprit cam 2 minute. Se reporneste focul, se intorc pe partea cealalta snitelele si se lasa pana se rumenesc (fara capac). Se scot si se poate pune un nou rand respectand modul de preparare. Ies pufoase, gustoase si ceea ce este cel mai important, nu se ard, deoarece uleiul nu se incinge excesiv.


* reteta advertorial Zepter


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Shanghai preparat in vas Zepter" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

jolygina 1

30.11.2012, 20:30

AnyCostescu 1

07.02.2013, 11:52

babi5 1

07.06.2013, 08:44

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu branzeturi grecesti
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Pui Shanghai