Pui umplut cu carne tocata

de Sim0na in Pui, 14 Ian 2014 | 2947 vizualizari

 

Pozele nu-s tocmai reusite, dar.. puiul a fost delicios!!

 

INGREDIENTE

  • 1 pui de curte de cca 1,5 kg
  • 300 g carne tocata amestec porc/vita
  • 2 linguri orez
  • 3 fire ceapa verde
  • sare
  • piper
  • delikat
  • ulei/grasime de pasare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui umplut cu carne tocata:

Am calit ceapa in putin ulei, apoi am lasat-o sa se raceasca. Am amestecat ceapa cu carnea tocata si orezul, am condimentat cu sare, piper si delikat.

Cu amestecul rezultat, am umplut puiul spalat si curatat bine. Pentru ca umplutura sa nu iasa, am prin cu doua scobitori.

Am pus uleiul si grasimea de pasare intr-o cratita pe foc. Cand s-a incins, am pus puiul, prajind-ul putin pe toate partile, apoi am dat cratita la cuptor, la foc mediu, pentru cca 1 ora si jumatate.  In aceasta perioada am intors puiul de cateva ori, si l-am stropit din cand in cand cu zeama lasata.

Cand a fost gata, am portionat puiul si l-am servit cu umplutura de orez si carne, alaturi de o salata de castraveti, ceapa si marar.

 

 

RETETA IN IMAGINI

Pui umplut cu carne tocata-0
Pui umplut cu carne tocata-1
Pui umplut cu carne tocata-2
Pui umplut cu carne tocata-3
Pui umplut cu carne tocata-4
Pui umplut cu carne tocata-5
Pui umplut cu carne tocata-6
Pui umplut cu carne tocata-7

COMENTARII (23)

Pushaa

Pushaa 1

15.01.2014, 13:14

laura_n

laura_n 1

15.01.2014, 15:18

foarte misto! biig like!

MIUTA

MIUTA 1

16.01.2014, 12:52

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!