Pui umplut cu orez

de Pasiune pentru bucatarie in Pui, 14 Ian 2012 | 3938 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pui
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 ardei
  • 150 g orez
  • 2 linguri pasta de tomate
  • Sare,piper, patrunjel
  •  

Marinata:

  • 2 linguri ulei
  • 1 lingurita boia dulce
  • 1 lingurita curry
  • Sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui umplut cu orez:


Atunci cand cumparati puiul uitati-va sa nu fi taiata pielea la pulpe, al meu asa a fost si l-am cusut cu ata de bucatarie. Cu grija incepem sa separam pielea de carne, fara sa o rupem. Ne putem ajuta de cu cutit.Sse taie copanelele si aripile care trebuie sa ramana cu pielea..


Toata carnea ramasa pe carcasa se desface si se fierbe 15 minute. Intr-o cratita se pune ceapa tocata, ardeiul si morcovul. Se calesc impreuna, apoi se adauga orezul fiert 15 minute separat si se amesteca bine. Se adauga carnea fiarta si tocata. Se pun 400 ml apa si se fierbe la foc mic pana este fiert orezul. In ultimele 5 minute se adauga pasta de tomate si se condimenteaza. Se opreste focul si se asezoneaza cu patrunjel. Se lasa sa se racoreasca. Cu orezul obtinut umplem bine puiul si la sfarsit prindem cu o scobitoare sau il coasem.


Se amesteca toate ingredientele pentru marinata si se unge puiul. Intr-o tava se aseaza hartie de copt si se pune puiul care se lasa 2-3 h la frigider, apoi se pune la cuptor pentru 45-60 minute sau pana se rumeneste. In tava punem 1 cana apa si putin ulei in timpul coptului.


Se serveste simplu sau alaturi de salata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui umplut cu orez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (42)

Ina 1

28.01.2012, 19:22

la multi ani, Bitza! Sa ai o viata plina de impliniri si bucurii

gaby_duceag 1

28.01.2012, 22:42

La multi ani, Andrusca!
Sa fii sanatoasa, fata draga.Sa ai parte de iubire, intelegere si bucurii si sa reusesti in tot ce-ti propui.

Krystyan Trendy 1

14.11.2013, 06:34

arata bine

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

6780 puncte

Constelatialeu

6020 puncte

RODIMUR

5680 puncte

mihaelar63

5600 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert branzoaice
  • 04

    MA

  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

RETETA RECOMANDATA
Pui dezosat umplut la cuptor