Pui umplut cu orez

de Pasiune pentru bucatarie in Pui, 14 Ian 2012 | 5577 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pui
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 ardei
  • 150 g orez
  • 2 linguri pasta de tomate
  • Sare,piper, patrunjel
  •  

Marinata:

  • 2 linguri ulei
  • 1 lingurita boia dulce
  • 1 lingurita curry
  • Sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui umplut cu orez:

 Atunci cand cumparati puiul uitati-va sa nu fi taiata pielea la pulpe, al meu asa a fost si l-am cusut cu ata de bucatarie. Cu grija incepem sa separam pielea de carne, fara sa o rupem. Ne putem ajuta de cu cutit.Sse taie copanelele si aripile care trebuie sa ramana cu pielea..

 Toata carnea ramasa pe carcasa se desface si se fierbe 15 minute. Intr-o cratita se pune ceapa tocata, ardeiul si morcovul. Se calesc impreuna, apoi se adauga orezul fiert 15 minute separat si se amesteca bine. Se adauga carnea fiarta si tocata. Se pun 400 ml apa si se fierbe la foc mic pana este fiert orezul. In ultimele 5 minute se adauga pasta de tomate si se condimenteaza. Se opreste focul si se asezoneaza cu patrunjel. Se lasa sa se racoreasca. Cu orezul obtinut umplem bine puiul si la sfarsit prindem cu o scobitoare sau il coasem.

 Se amesteca toate ingredientele pentru marinata si se unge puiul. Intr-o tava se aseaza hartie de copt si se pune puiul care se lasa 2-3 h la frigider, apoi se pune la cuptor pentru 45-60 minute sau pana se rumeneste. In tava punem 1 cana apa si putin ulei in timpul coptului.

Se serveste simplu sau alaturi de salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui umplut cu orez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (42)

Ina 1

28.01.2012, 19:22

la multi ani, Bitza! Sa ai o viata plina de impliniri si bucurii

gaby_duceag 1

28.01.2012, 22:42

La multi ani, Andrusca!
Sa fii sanatoasa, fata draga.Sa ai parte de iubire, intelegere si bucurii si sa reusesti in tot ce-ti propui.

Krystyan Trendy 1

14.11.2013, 06:34

arata bine

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pui dezosat umplut la cuptor