Pui umplut cu unt si ierburi aromate

de epurasha2bb in Pui, 9 Iun 2010 | 6426 vizualizari

 

a fost tare bun si fraged

 

INGREDIENTE

  • 1 pui de curte de la tara
  • 1/2 ardei rosu
  • 3 graunti de usturoi
  • 1 fir ceapa verde
  • 1 cub de unt (cam 80 de g)
  • condimente uscate(ierburi aromate pt.pui de la punga maggi ideea zilei)

 

Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui umplut cu unt si ierburi aromate:

Se spala bine puiul si se desface cu picioarele in sus.Se face un amestec din untul la temperatura camerei si ardeiul, ceapa si usturoiul tocate. Se adauga ultima data zeama de la o jumatate de lamaie si se rade si putin coaja de lamaie pe razatoarea mica

Se umple puiul cu acest amestec, se prinde cu niste scobitori si se baga in punga magica cu condimente de pui cu ierburi aromate pt.pui fraged.

Se aseaza punga cu puiul intr-un vas termorezistent si se da la cuptorul incins.

Se lasa cam 15 minute la foc mic fara sa umblam si apoi scoatem punga si scobitorile si lasam puiul in vas cu burta in jos, sosul format acum il folosim cu lingura sa ungem spinarea si restul puiului.Mai lasam putin sa se rumeneasca bine si cand e gata il serviti cu sosul sau din vas.E delicios!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui umplut cu unt si ierburi aromate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

nadina73 1

10.06.2010, 23:29

super marianalas furcile stiu ca ai pus deoparte si pt mine

Sylvia 1

11.06.2010, 10:39

Inteleg de ce aduni mereu atatea note maxime la ce bunanati faci le meriti din plic. Excelent arata si cred ca afost execelent

elena1988 1

25.03.2011, 12:33

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Aripioare de pui crocante