Pui umplut la cuptor

de diaconta in Pui, 27 Mar 2013 | 15181 vizualizari

 

Un fel de preambul in asteptarea sarbatorii pascale.

 

INGREDIENTE

  • Un pui pentru umplut dezosat (1.500 kg)
  • 800 g ficat de pui
  • 11 oua
  • 4 felii paine uscata
  • 2 legaturi (10 fire) ceapa verde
  • O legatura patrunjel verde
  • Sare
  • Piper
  • Boia
  • Usturoi granulat
  • Rozmarin proaspat
  • Ulei
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui umplut la cuptor:

Pentru ca nu ma pricep sa dezosez puiul,l-am cumparat gata dezosat,pregatit pentru umplut,asa treaba a fost foarte simpla.


Am condimentat puiul si pe sub piele ,in interior si in exterior.


Am fiert cinci din cele unsprezece oua.


Am fiert si ficatul.


Am taiat cubulete ficatul si ouale fierte.


Ceapa si patrunjelul le-am taiat marunt,apoi le-am prajit cu putin ulei.


Am înmuiat pâinea cu putina apa calduta,am sfarâmat-o si am pus-o peste verdeata.La fel si ouale si ficatul de pui.


Am batut cele sase oua ramase si le-am pus peste amestecul de ficat,oua si verdeata.


Am lasat pe foc pâna compozitia a început sa se închege.


Am pus apoi umplutura în interiorul puiului si am cusut pielea pentru ca umplutura sa nu iasa.


Am pus ulei si putina apa într-o tava,am pus puiul si crengute de rozmarin.


Am acoperit cu o folie de aluminiu si am pus la cuptor.


Am lasat jumatate de ora cu folia,apoi am scos folia si am mai lasat înca o ora pâna s-a rumenit.In total l-am lasat la cuptor o ora si jumatate.


L-am scos din tava si l-am lasat sa se raceasca.


Se serveste rece ca atare sau alaturi de o garnitura.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui umplut la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (47)

Aurelia 07_07 1

14.12.2013, 17:02

claudiaO 1

17.12.2013, 17:02

tare buna combinatia de ficatei in pui am probat si eu

diaconta 1

17.12.2013, 23:15

Claudia0,asa este multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui la cuptor cu iaurt (reteta video)