Pulpa de curcan cu legume in foietaj

de nadea68 in Curcan, 20 Noi 2016 | 697 vizualizari

 

O reteta inspirata de la bucataras Timea, cu mici modificari.
Merita sa incercati, foarte gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 400 gr aluat foietaj 
  • carne de curcan taiata subtire(pulpa sau piept)
  • 2 morcovi
  • 2 crengi telina verde
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei galben
  • 1 ceapa
  • 2 rosii potrivite
  • sare
  • piper
  • boia iute
  • patrunjel
  • ulei
  • seminte de susan
  • galbenus de ou
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de curcan cu legume in foietaj:

Incepem cu legumele. Curatam si spalam toate legumele.


Intr-o tigaie,punem un pic de ulei si calim ceapa.Adaugam celalalte legume taiate marunt.


Lasam pe foc cateva minute pana se inmoaie.adaugam patrunjel.


Aprindem cuptorul.


Carnea o intindem pe masa de lucru si o batem un pic sa o mai subtiem daca e nevoie.


Luam o tigaie, punem pe foc fara ulei. Carnea o saram un pic, piperam si o punem in tigaie pentru cateva minute pe ambele parti.


Intindem foietajul, il taiem in doua. Il mai intindem cu sucitorul si marginile le taiem in fasii ca sa putem impleti la sfarsit.


In mijloc punem legumele usor racite, deasupra punem bucata de carne si impletim foietajul. Ungem cu galbenusul de ou si presaram cu seminte de susan.


Punem intr-o tava acoperita cu hartie de copt.


Dam la cuptor la 180° cam 20 minute, pana se rumeneste foietajul.


 

TIPS-URI

1

Se poate folosi si alt tip de carne (vita, pui).

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de curcan cu legume in foietaj" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

nadea68 1

20.11.2016, 21:25

Multumesc,

Gherca Daniela 1

21.11.2016, 17:23

Rocsi 1

21.11.2016, 20:16

Super buna!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Peltea de gutui

de RODIMUR 4

ieri la 21:06

Desert prajitura rasturnata cu prune

de Oana 8

ieri la 14:06

Desert clatite pufoase cu ciocolata

de Oana 8

ieri la 13:52

RETETA RECOMANDATA
Desert croissante cu unt si scortisoara