Pulpa de curcan cu legume in foietaj

de nadea68 in Curcan, 20 Noi 2016 | 2896 vizualizari

 

O reteta inspirata de la bucataras Timea, cu mici modificari.
Merita sa incercati, foarte gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 400 gr aluat foietaj 
  • carne de curcan taiata subtire(pulpa sau piept)
  • 2 morcovi
  • 2 crengi telina verde
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei galben
  • 1 ceapa
  • 2 rosii potrivite
  • sare
  • piper
  • boia iute
  • patrunjel
  • ulei
  • seminte de susan
  • galbenus de ou
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de curcan cu legume in foietaj:

Incepem cu legumele. Curatam si spalam toate legumele.

Intr-o tigaie,punem un pic de ulei si calim ceapa.Adaugam celalalte legume taiate marunt.

Lasam pe foc cateva minute pana se inmoaie.adaugam patrunjel.

Aprindem cuptorul.

Carnea o intindem pe masa de lucru si o batem un pic sa o mai subtiem daca e nevoie.

Luam o tigaie, punem pe foc fara ulei. Carnea o saram un pic, piperam si o punem in tigaie pentru cateva minute pe ambele parti.

Intindem foietajul, il taiem in doua. Il mai intindem cu sucitorul si marginile le taiem in fasii ca sa putem impleti la sfarsit.

In mijloc punem legumele usor racite, deasupra punem bucata de carne si impletim foietajul. Ungem cu galbenusul de ou si presaram cu seminte de susan.

Punem intr-o tava acoperita cu hartie de copt.

Dam la cuptor la 180° cam 20 minute, pana se rumeneste foietajul.

 

TIPS-URI

1

Se poate folosi si alt tip de carne (vita, pui).

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de curcan cu legume in foietaj" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos