Pulpa de curcan cu mere

de La Ancuta in Curcan, 6 Feb 2011 | 2216 vizualizari

 

Inspiratia a fost Medi. Multumesc.

 

INGREDIENTE

  • 600 g pulpa de curcan
  • 1 morcov
  • 1 ardei rosu
  • 3 mere
  • curry
  • cimbru
  • sare, piper
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 cana apa

Pentru garnitura:

  • 1 cana orez
  • 2 cani apa
  • 1 borcan ciuperci
  • 2 linguri sos de soia
  • cimbru
  • 2 linguri ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de curcan cu mere:

Spalam carnea apoi o condimentam cu sare, piper, curry si cimbru.


Merele le taiem feliute. Desprindem pielea si umplem pulpa cu felii de mere. Tragem pielea la loc si [unem carnea in tava in care am pus ulei.


Taiem morcovul rondele si il punem peste curcan. Adaugam feliile de mere ramase si ardeiul taiat cubulete (eu am folosit ardei din congelator).


Stropim cu putin ulei, adaugam o cana de apa si dam la cuptor.


Stropim din cand in cand cu sosul din tava. Scoatem din cuptor dupa ce s-a rumenit frumos.


Pentru garnitura:


Spalam bine orezul si il punem intr-un vas adanc in care am pus uleiul la incins. Prajim putin orezul, pana devine translucid.


Adaugam ciupercile si sosul de soia.


Adaugam 2 cani de apa si lasam sa fiarba la foc mic. Amestecam din cand in cand sa nu se prinda. Cand este aproape fiert adaugam cimbrul si stingem focul.


Acoperim si lasam sa stea 15 minute.


Servim cald alaturi de pulpa de curcan cu mere.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de curcan cu mere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

La Ancuta 1

07.02.2011, 21:02

Mirela

Cris2711 1

07.02.2011, 21:03

bun

onuta 1

08.02.2011, 12:01

bravo

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura cu visine si urda
  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

RETETA RECOMANDATA
Copane de curcan la cuptor