Pulpa de curcan cu mere

de La Ancuta in Curcan, 6 Feb 2011 | 4505 vizualizari

 

Inspiratia a fost Medi. Multumesc.

 

INGREDIENTE

  • 600 g pulpa de curcan
  • 1 morcov
  • 1 ardei rosu
  • 3 mere
  • curry
  • cimbru
  • sare, piper
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 cana apa

Pentru garnitura:

  • 1 cana orez
  • 2 cani apa
  • 1 borcan ciuperci
  • 2 linguri sos de soia
  • cimbru
  • 2 linguri ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de curcan cu mere:

Spalam carnea apoi o condimentam cu sare, piper, curry si cimbru.

Merele le taiem feliute. Desprindem pielea si umplem pulpa cu felii de mere. Tragem pielea la loc si [unem carnea in tava in care am pus ulei.

Taiem morcovul rondele si il punem peste curcan. Adaugam feliile de mere ramase si ardeiul taiat cubulete (eu am folosit ardei din congelator).

Stropim cu putin ulei, adaugam o cana de apa si dam la cuptor.

Stropim din cand in cand cu sosul din tava. Scoatem din cuptor dupa ce s-a rumenit frumos.

Pentru garnitura:

Spalam bine orezul si il punem intr-un vas adanc in care am pus uleiul la incins. Prajim putin orezul, pana devine translucid.

Adaugam ciupercile si sosul de soia.

Adaugam 2 cani de apa si lasam sa fiarba la foc mic. Amestecam din cand in cand sa nu se prinda. Cand este aproape fiert adaugam cimbrul si stingem focul.

Acoperim si lasam sa stea 15 minute.

Servim cald alaturi de pulpa de curcan cu mere.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de curcan cu mere" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Curcan umplut