Pulpa de curcan cu sos

de Oana in Curcan, 2 Mai 2009 | 14531 vizualizari

 

Stiati ca pieptul de curcan fără piele este cea mai slabă carne? 100 g piept de curcan conţin doar 0,5 g grăsimi, de aceea poate fi inclus cu încredere în regimul celor care au probleme cu greutatea.

Carnea de curcan este una dintre cele mai bogate surse de aminoacizi. In plus, are un continut scazut de grasimi si este bogata in fier, zinc si magneziu - toate acestea fiind vitale pentru sanatatea organismului.

 

INGREDIENTE

  • o pulpa superioara de curcan
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • putina boia dulce
  • foi de dafin
  • 2 linguri cu ulei de masline
  • o cana cu suc de rosii
  • o capatana de usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de curcan cu sos:

Carnea de curcan am spalat-o bine si apoi am condimentat-o cu sare, piper, busuioc, putina boia dulce, foi de dafin, am stropit-o cu ulei de masline, am asezat-o intr-un vas de iena si am acoperit-o cu suc de rosii. I-am pus capacul si am lasat-o la cuptor, la foc mic in cuptor, pana s-a facut frageda si moale. Am pus apoi usturoi pisat, o aroma care nu trebuie sa lipseasca de la orice fripturica.


Am servit cu piure de cartofi si salata verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de curcan cu sos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (0)

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

oanapl

9081 puncte

Rocsi

5723 puncte

mirela0911

3857 puncte

katty

3367 puncte

mihaelar63

3252 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Luscos ardelenesc
  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

  • 25

    MI

  • 26

    J

  • 27

    V

  • 28

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute din piept de pui la cuptor, cu pilaf de orez

de RODIMUR 7

ieri la 23:19

Chec cu dovleac si merisoare

de katty 6

ieri la 18:15

Bors de pipote de curcan

de katty 6

ieri la 17:37

Salata de conopida cu porumb, ton si masline

de katty 6

ieri la 15:56

Rulada de cartofi, cu sunca si cascaval

de RODIMUR 7

pe 25.11 la 19:01

RETETA RECOMANDATA
Rulada de curcan cu legume