Pulpa de curcan glazurata picant

de Bucataras Medi in Curcan, 23 Ian 2012 | 2446 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4-5 catei de usturoi
  • 1 lingurita pasta de paprika
  • 2 linguri ketchup picant
  • 1-2 linguri pasta  de rosii
  • 1 pahar cu vin alb
  • boia de ardei dulce
  • 1 lingurita zahar brun
  • ulei de masline
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de curcan glazurata picant:

Pulpa de curcan se spala, se sterge de apa cu ajutorul unui prosop absorbant si apoi se condimenteaza...simplu...cu sare si piper. Stropim cu putin ulei de masline, asezam carnea intr-o tava si turnam vinul si un pahar cu apa. Acoperim cu folie de aluminiu tava si dam la cuptor pentru circa 30-40 minute.


Pentru glazura, amestecam pasta de paprika cu usturoiul zdrobit, cu ketchup-ul, cu pasta de rosii ,boiaua de ardei si zaharul. Deci...dupa circa 30-40 minute, deschidem usa cuptorului, scoatem tava cu friptura, indepartam folia de aluminiu si ungem carnea cu un strat de glazura (jumatate din cantitatea "confectionata") si dam la cuptor. Dupa circa 15 minute ungem din nou carnea cu cealalta portie de glazura si mai lasam la cuptor aproximativ inca 15-20 minute


O scoatem din cuptor, o lasam sa se raceasca putin, dupa care o taiem si o asezam pe un platou, Am servit alaturi de o garnitura de paste.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de curcan glazurata picant" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T820E

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (57)

Irina 1

24.01.2012, 22:14

Mmmm, delicios, Medi!

mihaelar63 1

24.01.2012, 23:30

place curcanelul

Bya Ralu 1

03.01.2013, 23:23

delicioasa medi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert piscoturi cu vanilie si nuci
  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de curcan la tigaie cu orez aromat