Pulpa de curcan glazurata picant

de Bucataras Medi in Curcan, 23 Ian 2012 | 2321 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4-5 catei de usturoi
  • 1 lingurita pasta de paprika
  • 2 linguri ketchup picant
  • 1-2 linguri pasta  de rosii
  • 1 pahar cu vin alb
  • boia de ardei dulce
  • 1 lingurita zahar brun
  • ulei de masline
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de curcan glazurata picant:

Pulpa de curcan se spala, se sterge de apa cu ajutorul unui prosop absorbant si apoi se condimenteaza...simplu...cu sare si piper. Stropim cu putin ulei de masline, asezam carnea intr-o tava si turnam vinul si un pahar cu apa. Acoperim cu folie de aluminiu tava si dam la cuptor pentru circa 30-40 minute.


Pentru glazura, amestecam pasta de paprika cu usturoiul zdrobit, cu ketchup-ul, cu pasta de rosii ,boiaua de ardei si zaharul. Deci...dupa circa 30-40 minute, deschidem usa cuptorului, scoatem tava cu friptura, indepartam folia de aluminiu si ungem carnea cu un strat de glazura (jumatate din cantitatea "confectionata") si dam la cuptor. Dupa circa 15 minute ungem din nou carnea cu cealalta portie de glazura si mai lasam la cuptor aproximativ inca 15-20 minute


O scoatem din cuptor, o lasam sa se raceasca putin, dupa care o taiem si o asezam pe un platou, Am servit alaturi de o garnitura de paste.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de curcan glazurata picant" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (57)

Irina 1

24.01.2012, 22:14

Mmmm, delicios, Medi!

mihaelar63 1

24.01.2012, 23:30

place curcanelul

Bya Ralu 1

03.01.2013, 23:23

delicioasa medi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu branzeturi grecesti
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

OLADI - Clatite rusesti

de Ina 7

ieri la 22:56

Tort cu crema de portocale si ciocolata neagra

de katty 5

ieri la 20:33

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de curcan la tigaie cu orez aromat