Pulpa de curcan umpluta cu legume

de Bunica in Curcan, 6 Ian 2014 | 1580 vizualizari

 

Am avut o pulpa mare de curcan. M-am tot gandit cum s-o fac, cat mai dietetic. Am ales s-o impart in doua. O parte am facut-o umpluta cu legume, iar copanul impanat cu usturoi si carnati de casa ;) Asta mai putin dietetic:)))

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata pulpa de curcan (partea superioara)
  • 200 ml. vin alb
  • baza Mirodenia
  • o foaie de dafin
  • 1 morcov
  • o bucata de telina mica
  • o lingura ulei de masline
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de curcan umpluta cu legume:

Pentru inceput am dezosat pulpa de curcan.

Am adaugat baza Mirodenia (Fuchs) carnea de curcan si am lasat-o in vin alb 2-3 ore.


Cat carnea a stat la marinat,am curatat morcovul ,telina, le-am taiat julien,dar mai grosier.Sa nu credeti ca am curatat la astea 2-3 ore.


Dupa aceasta perioada,am scos carnea ,am pus-o pe un capac de lemn,condimentat-o inca putin.


Legumele le-am asezat frumos pe carne,am rulat strans si am legat roloul cu ata.


Intr-un vas ceramic uns cu o lingura de ulei,(de masline am folost eu)am pus ruloul de carne,o foaie de dafin si sosul de la marinat carnea.


Vasul l-am acoperit cu staniol si l-am bagat la cuptor pentru o ora si jumatate.


Dupa o ora am scos staniolul si la fiecare sfert de ora am intors ruloul pentru a se rumeni pe toate partile.


L-am servit cu muraturi.

 

TIPS-URI

1

Optional se pot pune si alte legume.

2

Se pot pune legume si alaturi de carne, dar numai cand scoatem folia de aluminiu, stiind ca legumele se coc mai repede.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de curcan umpluta cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 8 %
249.99 lei
229.99 lei

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Krystyan Trendy 1

06.01.2014, 18:55

grozava pulpa

Rocsi 1

06.01.2014, 19:35

O bunatate

diaconta 1

07.01.2014, 09:54

O idee delicioasa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Rulouri de curcan pane