Pulpa de curcan umpluta cu legume

de Bunica in Curcan, 6 Ian 2014 | 1788 vizualizari

 

Am avut o pulpa mare de curcan. M-am tot gandit cum s-o fac, cat mai dietetic. Am ales s-o impart in doua. O parte am facut-o umpluta cu legume, iar copanul impanat cu usturoi si carnati de casa ;) Asta mai putin dietetic:)))

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata pulpa de curcan (partea superioara)
  • 200 ml. vin alb
  • baza Mirodenia
  • o foaie de dafin
  • 1 morcov
  • o bucata de telina mica
  • o lingura ulei de masline
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de curcan umpluta cu legume:

Pentru inceput am dezosat pulpa de curcan.

Am adaugat baza Mirodenia (Fuchs) carnea de curcan si am lasat-o in vin alb 2-3 ore.


Cat carnea a stat la marinat,am curatat morcovul ,telina, le-am taiat julien,dar mai grosier.Sa nu credeti ca am curatat la astea 2-3 ore.


Dupa aceasta perioada,am scos carnea ,am pus-o pe un capac de lemn,condimentat-o inca putin.


Legumele le-am asezat frumos pe carne,am rulat strans si am legat roloul cu ata.


Intr-un vas ceramic uns cu o lingura de ulei,(de masline am folost eu)am pus ruloul de carne,o foaie de dafin si sosul de la marinat carnea.


Vasul l-am acoperit cu staniol si l-am bagat la cuptor pentru o ora si jumatate.


Dupa o ora am scos staniolul si la fiecare sfert de ora am intors ruloul pentru a se rumeni pe toate partile.


L-am servit cu muraturi.

 

TIPS-URI

1

Optional se pot pune si alte legume.

2

Se pot pune legume si alaturi de carne, dar numai cand scoatem folia de aluminiu, stiind ca legumele se coc mai repede.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de curcan umpluta cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Krystyan Trendy 1

06.01.2014, 18:55

grozava pulpa

Rocsi 1

06.01.2014, 19:35

O bunatate

diaconta 1

07.01.2014, 09:54

O idee delicioasa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pulpă de curcan cu cartofi noi la cuptor ~ 300~