Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de -Licurici- in Curcan, 23 Iul 2015 | 3597 vizualizari
5
Bucataras senzational
Taguri: pulpa, friptura, curcan, usturoi, retete Curcan
Am spalat carnea, am dat-o cu condimente, apoi am facut gauri in ea cu cutitul si am pus cate un catel de usturoi in fiecare gaura.
Am pus-o intr-o tava cu unt, am adaugat apa, apoi am lasat-o la cuptor in jur de o ora jumatate.
de Caty 2
de Catalina L 8
de Gherca Daniela 6
de DinDragostePentruGatit 1
mirela0911 1
Ce bine arata!
-Licurici- 1
Gicuta 1
TRIMITE COMENTARIU
de Constelatialeu 9
de oanapl 7
de mirela0911 8
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de -Licurici- 5
la 14:05
pe 05.02 la 20:48
pe 05.02 la 20:02
pe 29.01 la 13:39
pe 25.01 la 18:17
3 comentarii
2 comentarii
6 voturi
5 voturi
4 voturi
Rocsi
Adinuta 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
iulianacj 1
Teona 1
opia 1
Constelatialeu 9
2141 puncte
oanapl 7
1030 puncte
Rocsi 9
828 puncte
dantes 5
721 puncte
Merisor 9
700 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de Oana 9
de laura_n 6
de Tuxedo 1
de T I M E A 7
de miremirc 3
de oanapl 6
de Bucataras 6
de Merisor 9
de gaby_duceag 8
de Panacris 9
de Rocsi 9
de Cofetarul Vesel 1
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!