Supa de curcan cu galuste din gris

de Alexandra Burz in Curcan, 1 Mar 2014 | 2323 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de curcan
  • 400 gr morcovi
  • 200 gr patrunjel radacina
  • 1 ceapa mica
  • o jumatate telina
  • o jumatate ardei
  • 50 gr vegeta
  • sare
  • frunze patrunjel
  • 2 oua
  • 250 gr gris
  • o lingiura unsoare
  • piper
  • apa
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de curcan cu galuste din gris:

Curatam si spalam bine legumele.


Curatam bine carnea.


Le punem la fiert impreuna intr-o oala, acoperindu-le cu apa.


Adaugam vegeta si putina sare.


Cand sunt fierte atat legumele si carnea strecuram supa.


Punem din nou la foc supa strecurata.


Intr-un bol separat batem ouale cu unsoare, gris, sare si piper.


Cand fierbe supa formam cu o lingura galuste si le bagam in supa.


Lasam sa fiarba pentru 15 minute.


Oprim focul, adfaugam morcovi taiati si frunze de patrunjel.

 

TIPS-URI

1

carnea din supa o puteti face pane

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de curcan cu galuste din gris" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Alexandra Burz 1

01.03.2014, 19:23

Rocsi 1

01.03.2014, 19:43

Alexandra Burz 1

02.03.2014, 08:41

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

9360 puncte

Rocsi

8000 puncte

 merisor

6610 puncte

mirela0911

6250 puncte

Lau

Lau 9

5720 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Regina Maria
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Supa cu galuste